Пелетни котли и горелки Greyko с 10% намаление до 17 април в Терма Експерт Плюс

15
3222
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЯ ОТ ГРЕЙКО –  от 23.03 до 24.04.2017   -10%

GREYKO е марка на Грейко Инженеринг ООД, специализирана фирма за проектиране и производство на пелетни съоръжения – котли и горелки.

Пелетните горелки GREYKO работят успешно както с висококачествени пелети, така и с пелети с нисък клас на качество с диаметър от 6 до 8 mm. Продуктовата гама пелетни горелки Грейко съдържа модели – RB и BMG, подходящи за пелетни котли за отопление на апартаменти, еднофамилни къщи, офиси, малки хотели и др.

Пелетните котли GREYKO EXPERT пък са високо-ефективни котли, изгарящи всякакви пелети, със самопочистваща се горелка с бърз старт, изключително подходяща за битови потебители. Тези котли са проектирани така, че горелката да може да бъде монтирана отляво, отдсно или фронтлно на котела.

В Терма Експерт Плюс предлагаме цялата продуктова гама GREYKO, включително пелетни горелки и пелетни котли, като особено търсени са горелките Грейко RB – 20, 30, 50 и 100 kW. Могат да работят с всякакъв вид и качество пелети – дървесни и агропелети (без сламени). Предназначени са за бърз монтаж и не е необходимо да се почиства горелката. Горелки Грейко имат надежден ел.нагревател с живот 10 000 цикъла. Предлагат се на конкурентна цена за получаваната топлинна енергия. Не замърсяват околната среда и са съвместими с всички котли на твърдо гориво, без да е необходима реконструкция на отоплителната инсталация.