Наум Шопов предложи брак на гаджето си Теа (СНИМКА) :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,…

1
164
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Актьорът Наум Шопов-младши предложи брак на гаджето си Теа и тя прие.

Романтичното предложение звездата от „Откраднат живот“ направи навръх рождения ден на половинката си и побърза да сподели снимки от събитието в Инстаграм.

Само за броени минути под снимката се натрупаха стотици коментари от фенове на двойката. Синът на Христо Шопов се решил на важната стъпка след дългогодишна връзка с ученическата си любов.

Двамата искат три деца сподели преди време екранният доктор Тасев.

Само преди дни Шопов се похвали, че с Алекс и Дани Петканови ще развиват собствен бизнес.Четиримата отвориха рекламна агенция и ще помагат на младежи да набират последователи в социалните мрежи.

Наум и Теа наскоро се снимаха в клипа на Любо Киров „Летим“. Двамата демонстрираха интимност като на повечето от кадрите бяха полуголи.

„Тя е страшно отдадена и грижовна без да бъде досадна. Това са нещата, които ме карат всеки ден да се влюбвам в нея“, откровен е секссимволът. Тя пък го описва като романтичен и амбициозен.

Двамата са запалени по фитнеса, а хубавицата е една година по-голяма. Нещо, което дълго време ги спирало да бъдат заедно. / Телеграф