Новите колекции платове за пердета, завеси и дамаски 2017

1
433
Добави коментар
webideabg
webideabg

  Вече сме 2017 година, изпълнени с нови надежди, мечти, проекти и… нови платове. Тук са вече новите колекции платове за пердета, завеси и дамаски, пролет – лято 2017 година. Те ще се предлагат както в магазина ни за пердета, завеси /zavesi/ и дамаски във Варна, така и в онлайн магазина за платове www.studio79.bg.

  Този сезон ще бъде подчинен от модерното и непринуденото, до класиката, която никога не е излизала от мода, но сега е със съвременно звучене – структура на платовете, комбинация на материи, съвременни цветове. 

  Най – новите ни платове за дамаски, завеси, шалтета и декорации са материя, тип жакард, комбинация – памук с полиестер. Класическите шарки, които присъстват в тазгодишната ни колекция за пердета, завеси и дамаски са всякакви геометрични фигури – зиг-заг, каретата, ромбове. Към тях за съчетания има райета и дюсове, които ги допълват и създават цялостност на интериора. Платовете са с двойни ширини, което улеснява работата с тях.

https://goo.gl/MZyvgq – десен „Неон“

 

 https://goo.gl/UFkB3G – десени „Геометрия в черно-бяло

 

   В серията класически платове за завеси, дамаски и шалтета присъстват серия Звезди и шарката „Houndstooth“ или преведено буквално – „зъб на хрътка“ или „кучешки зъб“. Той е създаден в Шотландия през 1800 г. и представлява двутонен текстилен модел. Първоначално тази шарка се тъкала само на вълнени платове за връхни дрехи. Но години по – късно, тя вече присъства и в платовете за завеси и дамаски. 

https://goo.gl/9ami2A – Колекция звездна фиеста в розово и бежово

https://goo.gl/VDxDBe – Колекциязвездна фиеста в лилаво и зелено

 

https://goo.gl/wyhX1v – десен „Звезди и надписи“

 

  С годините са наложихме като Студиото, което оцветява домовете, посредством платовете. Винаги сме подтиквали клиентите си, да залагат на цветове в интериора, да комбинират смело и да не се страхуват от съчетанията на цветовете и щампи. Няма да изневерим на стила си и този сезон – ще прелива от цветове и шарки в платовете за пердета, завеси и дамаски.

  И нашата запазена марка – цветни щампи върху естествени материи. Пролетта ще лъха от завесите, цветове – от всеки метър, а стила остава непринуден! Тези платове ще възродят дома Ви!

https://goo.gl/ArDW18 – десен букет Възраждане

https://goo.gl/CL7Bym – десен цветя Възраждане

 

И платове за комбинация с геометрични шарки:

https://goo.gl/hFV5MB – десен зиг-заг Възраждане

https://goo.gl/p5kUq0 – десен райе Възраждане

 

https://goo.gl/ZrHGhw – десен „Гора“

 

https://goo.gl/U00Wdf – десен „Горски птички“

  

 Нови тъкани ще има и при платовете за пердета. Ширини на платовете 300 см. Подходящи за спалня и всекидневна.

Колекция Breeze

 

   И за лятото…

…на линия са и новите платове за завеси, дамаски и декорации с морски мотиви. С тях определено ще усетите и ще внесете лятното настоение в интериора си. Комбинацията от десени ще помогнат да създадете цялостен интериор, посредством комбинирането им.

https://goo.gl/cxnx73 – десени „Морска феерия“