Колекция ламинат – Variostep classic

2
302
Добави коментар
itbs
itbs

Колекция ламинат – Variostep classic

 

Поразителен ламиниран паркет с естетичен вид.

 

Колекцията Variostep Classic не само задоволява вашите изисквания за несравнимо качество, но и за лесен монтаж. Неговите V-образни фаски създават уютния вид на автентичен под. Фугите придават на вашия под уникален и чаровен вид. Ламината създаван и усещане за пространство. Ако търсите решение за вашето помещение, което да придаде спираща дъха нова визия, вие със сигурност няма да бъдете разочаровани.

 

Характеристика на продукта:

Размер на дъските 1,285 x 192 x 8 мм.

20 години гаранция от производителя

Aqua Stop System: 8мм. водоустойчива HDF основа осигурява най-високата защита

Автентичен вид и усещане за дърво.

Четиристранна фаска.

Екологичен продукт

A.B.C. – Анти бактериално покритие

1clic 2go – Система на захващане на ламината. 

Клас 23 – подходящ за интензивна употреба в натоварени жилищни помещения като дневни, трапезарии, коридори

Клас 32/АС 4 – подходящ за умерена употреба в търговки помещения

VOC A+ : Показател за нивото на емисиите на летливи вещества във въздуха в затворени помещения, които представляват токсична заплаха по време на вдишване – по скалата от А+ (много ниски емисии) към С (високо емисионен)

Когато сте изправени пред избор на подови настилки за вашия дом, ламината може да бъде най-добрият вариант.

На първо място ламинирания паркет има огромно разнообразие от декори, имитации както на всякаква дървесина, така и на плочки, мрамор и т.н. Благодарение на изключителните си характеристики, този вид паркет  е устойчив на ултравиолетови лъчи – не избелява и не променя цвета си.

Друго важно предимство на ламината е монтажа,не е нужно да чакате лакът да засъхне или цялата къща да стане в прах след циклене, може да се стъпва веднага по новоположената настилка. Ламинираният паркет е изключително лесен за поддържане и почистване. Забърсването с МОП или почистването с прахосмукачка са напълно достатъчни за поддържане на висока хигиена на пода. Не задържа замърсявания и се почиства лесно, което го прави изключително подходящ за хора с алергии и семейства с малки деца. Не на последно място ламинирания паркет има висока трайност. Тъй като ламината е устойчив на избледняване от слънчева светлина и на драскотини от ежедневна употреба, то този тип настилка е един от най-трайните варианти. Подходящ е за всяка стая, както в тези, които са с високо натоварване от движение, така и за помещения с домашните любимци! Може да разгледате всичките колекций ламинирани паркети в нашия каталог и да изберете подходящия за вас, спрямо условията в които ще се използва.

Трябва да приложите някои  малки тайни за дълголетие на ламинат, като това да имате изтривалка пред входната врата, ако в помещението ще се влиза с обувки,  ламинирания паркет да се почиства с парцал тип  „МОП” и не на полседно място да използвате предпазители за столовете с колелца.