Посрещнете Великден в SPA&PARK HOTEL АРТЕ

2
358
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Атрактивни празнични пакети са подготвили за Великден от хотел АРТЕ във Велинград. Екипът се е постарал да зарадва всички гости, които да споделят емоцията на едни от най-светлите дни от годината.

По време на празничните дни /14.04-18.04/ може да изберете пакет от 2, 3, 4 или 5 нощувки.  Атрактивни отстъпки и преференции очакват посетителите на луксозния комплекс. Всички гости на луксозния комплекс ще получат питие за „Добре дошли” и вкусни домашни сладки, а в деня на настаняването, стаята или апартаментът ви ще бъдат заредени безплатно с минерална вода и сезонни плодове. В  пакетната цена е включена богата закуска и вечеря на блок маса, а на 16 април ви очаква празничен Великденски обяд. За настроението на най-малките ще се погрижат атрактивни аниматори. Почиващите ще могат да ползват уникалния СПА център на АРТЕ – вътрешен минeрален басейн с външна зона, детски вътрешен минерален басейн, 2 вътрешни джакузита и 1 външно, 3 външни минерални топила, билкова сауна, финландска сауна, солна стая, инфрачервена сауна, арома парна баня, солна парна баня, басейн Ротонда, Терма баня, приключенски душове, зона за релакс, фитнес зала. Децата до 12 години ще бъдат настанявани безплатно на допълнително легло с двама възрастни и на редовно легло с един възрастен.

За настроението на гостите ще се погрижи и музикалния дует на АРТЕ. „Нашият майстор готвач също се е постарал да зарадва всички с разнообразни кулинарни изкушения, тематични за всяка от вечерите“, разкриват от управата на хотела. Желаещите да боядисат яйца ще имат възможност да станат част от великденската работилница за деца и родители, която е предвидена за следобяда на празничната събота. В конферентната зала на хотела ще бъдат демонстрирани традиционни велинградски восъчни техники за писане на перашките.

За любителите на природата от хотела организират и поход с водач сред красотите на Велинград. Така ще се насладите на чистия въздух и неземната красота на района, а също ще се погрижите за своето здраве по време на почивката си.

Възползвайте се от възможността да прекарате наистина един пъстър и незабравим Великден в SPA&PARK HOTEL АРТЕ!

Коментари

comments