5 предимства на бижутата от естествени камъни

5
339
Добави коментар
seoslav
seoslav

Дамите, които носят бижута от естествени камъни, познават техните предимства

Бижутата от естествени камъни могат да очароват всяка дама, защото те излъчват енергия, която завладява. Онези, които ги използват, познават добре техните предимства.

Уникално присъствие

Една гривна на ръката от естествени камъни стои толкова елегантно, че не би могло някой да го оспори по никакъв начин. Разбира се, това се дължи на натуралната красота на бижуто. Камъните имат своето неповторимо излъчване, състоящо се от уникални цветове, блясък и великолепие. Лунният камък, ахатът, тюркоазът, както и повечето известни ни камъни, трудно могат да бъдат имитирани така, че да създават усещане за същото индивидуално присъствие като в естествения си вид.

Въздействие при определени проблеми

Заредени с енергията на природата, естествените камъни даряват бижутата с мощно въздействие. Те могат да ви помогнат, ако страдате от безсъние, да бъдат ваши спътници при дадени заболявания, да балансират чакрите ви, да ви дарят със сили, когато имате нужда. Необработените камъни са се стривали и са се използвали като добавка към мехлеми още в древността. В Китай например, и днес продължават да се доверяват на нефрита, когато се сблъскат с възникнали бъбречни проблеми.

Талисмани

Бижутата от естествени камъни могат да бъдат и Ваши талисмани. Различните камъни могат да Ви бъдат потребни в различни ситуации, дори и когато искате да опазите бизнеса си от ударите на конкуренцията, както и когато на работното място се налага да търпите негативни хора. Те съхраняват Вашата аура и не позволяват „лошите очи“ да проникнат през нея.

Изгодни предложения

Предимство, която не можем да пропуснем. Диамантите не са по джоба на всяка дама, но за сметка на това има множество естествени камъни, които тя с радост ще си купи или ще получи като подарък, а после ще носи с огромно удоволствие. В същото време бижуто й не само, че няма да изглежда евтино, но и ще е много атрактивно!

Златото и среброто им отиват

Бихме казали, че това е съвършената комбинация. Да съчетаеш злато или сребро с един естествен камък, е не просто за предпочитане, то е идеалното решение за създаването на бижу, което има дълготрайна стойност, изящество и вечно обаяние.