Billa каталог от 20 до 26 Април 2017г.

1
643
Добави коментар
promocii
promocii

Billa каталог от 20 до 26 Април 2017г.

Каталози с промоции на „БИЛЛА“ България. Тази седмица, гранде офертите на Билла с – 25% намаление:

– В Петък на „БЕЛИ, КИСЕЛИ, ПРЕСНИ И UHT МЛЕКА“ – В Събота на „ШОКОЛАДИ“ – В Неделя на „ХРАНА ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ“ – В Понеделник на „ВСИЧКИ ПРОДУКТИ С МАРКА BILLA“ – Във Вторник на „ВАРИВА И СУХИ ПОДПРАВКИ“ – В Сряда на „ЛУКАНКИ, СУДЖУЦИ И СУРОВО СУШЕНИ ДЕЛИКАТЕСИ“ като отстъпката получаваш веднага на касата.

Разгледайте и месечния каталог на Billa, с предложения на близо 600 продукта, с намалени цени в допълнение към седмичната брошура. Магазини Билла, ще намерите в: София, Варна, Пловдив, Русе, Стара Загора, Бургас, Плевен, Сливен, Силистра, Перник, Габрово, Велико Търново, Пазарджик, Шумен, Враца, Монтана, Ловеч, Разград, Димитровград, Самоков, Кърджали, Ямбол, Сандански, Петрич, Казанлък, Свиленград, Харманли, Добрич, Севлиево, Пещера, Панагюрище, Нова Загора, Смолян, Асеновград, Свищов и Благоевград.

ЗАБЕЛЕЖКА. Промоцията важи до 1 покупка на ден с Billa card. В промоцията не участват продукти с марката Clever(синя цена), продуктите MY, продуктите от седмичната акция(червена цена) и месечната Billa card акция.

Седмични предложения

От 20 Април до 26 Април 2017г.

Месечен Billa card каталог

От 01 Април до 30 Април 2017г.

За повече информация и въпроси, относно офертите и продуктите на промоция в каталога, посетете сайта на: Магазини Билла България