Детелина.БГ ООД: Хавай

10
444
Добави коментар
DetelinaBG
DetelinaBG

Представяме Ви серията Хавай на Playshoes. Детските бански за момичета са с UV защита с фактор F50+. Това е изключително важно в днешни дни. Времето когато тичехме голи по плажа за съжаление отдавна отмина. Все повече се засилват вредни слънчеви лъчи. Добре запознати сме с вредата от U V лъчите особено за нежната детска кожа, която све още не е изградила напълно естествената си защита /меланина/. Всички ние ползваме слънцезащитна козметика. Тя се нанася около половин час преди да се изложим на слънчевите лъчи. За да е ефективна защитата обаче е необходимо периодично слънцезащитната козметика да се нанася отново и задължително след влизане във вода и подсушаване с кърпа.

Това превърща приятното изживяване на плажа, в планината, на голф игрището и т.н. в игра на нерви, т.к. мазането на детето не е от любимите му занимания. Пък и колкото и старателни да сме, все пак никой не маже със слънцезащитна козметика главата на детето си.  

Детските бански с UV защита, фактор F80 осигурява пълна защита на детето не само на плажа , а дори и във водата /UV лъчите проникват до 1 метър във водата/. Немските бански на Playshoes доказано запазват UV защитата си с фактор F80 дори и в мокро и разтеглено състояние.Гаранция за това е сертификат от HOHENSTEIN INSTITUTE.

При комбинация на два елемента от серията ползвате отстъпка от 5%.

Детелина.БГ ООД