кодове за отстъпка | Промо кодове |KodZaOtstupka.Com

1
442
Добави коментар
123sait
123sait

Здравейте, aз съм Кристиан и съм основателят на Kodzaotstupka.com, уеб сайт, който е част от eKupon, международна мрежа от уеб сайтове, които предлагат промоционални кодове в цял свят

Радвам се да Ви кажа добре дошли в нашата платформа за колективно пазаруване – ефективен и лесен начин да откриете най-добрите оферти и намаления за всички български онлайн магазини. Надявам се, съвсем скоро да се запознаете с нашите безплатни услуги. Проектът ни стартиреа в Италия през 2013г. с пускането на първия ни италиански сайт. Днес ние сме активни в много страни в Европа и ще се радваме да направим лесно за Вас търсенето на актуалните ваучери и промо кодове за всички олайн магазини във България.

Нашата история

Kodzaotstupka.com пести Вашето време. Ние не Ви показваме ваучери с изтекъл срок на закупуване,за да увеличим обема на сайта си, ние Ви предлагаме единствено и само валидни промо кодове! Готови ли сте за старт? Намерете любимия си онлайн магазин с помощта на търсачката, разположена по-горе, и започнете да спестявате пари с нас! За допълнителна информация и възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нас в социалните мрежи.