Гранд Каньон – нов стил на живот в София | Grand Kanyon

1
292
Добави коментар

Гранд Каньон е луксозен комплекс от смесен тип, който няма аналог в България. Разположен в София и по-конкретно – комуникативния квартал Младост 3, той е подходящо място за живеене, пазаруване и релакс.
Гранд Каньон е дело на международна фирма с дългогодишен опит в планирането и реализирането на строителни проекти. Комплексът се състои от 6 жилищни сгради, търговски център с места за отдих, озеленени площи, хотел и клиника. Гранд Каньон София се намира на оживено и актуално място, в близост до Бизнес парка, линиите на метро и недалеч от летището. Имотите в тази част от града са особено привлекателни за инвестиции и живот.
В Гранд Каньон са разположени шест жилищни сгради, които носят имената на големи български планини – Рила, Витоша, Пирин, Родопи, Стара планина и Странджа. Височината им е в диапазона 16 – 30 етажа. Комплексът е вдъхновение за хората, които се нуждаят от уютен дом, място за шопинг, почивка или пазаруване. В Гранд Каньон децата растат щастливи и спокойни, а родителите им да се наслаждават на приятен живот. Това е проект, който е приятен както за живеене, така и за временен престой. Проект Гранд Каньон София е синоним на качество, лукс, естетика и удобство. SPA център, модерен фитнес и функционални апартаменти чакат посетители, които да им се наслаждават. Заповядайте в Гранд Каньон, за да се радвате на пълноценна почивка, шопинг или щастлив семеен живот. Проектът е бижу сред строителните проекти не само в страната, но и в Европа. Комплекс Гранд Каньон София е мястото, където функционалното, естетиката, луксът, уютът и красотата се срещат.