Как да изберете най-добрият мъжки часовник за вашата личност?

1
292
Добави коментар
aasasakam
aasasakam

Часовникът е основен аксесоар, от който всеки мъж се нуждае. Нещо, което практически носите всеки ден, часовникът ви е като ваше продължение и като такъв, трябва да е перфектен. Когато е време да избирате нов часовник, разбира се, трябва да се ориентирате към нещо стилно и функционално, но трябва също да потърсите модел, който да представлява вашата личност. Избирайки мъжки часовник, който да е подходящ за вас, ще откриете, че той също ще отговаря на Вашия гардероб и начин на живот. Независимо дали сте класик, търсач на силни усещания или обичате лукса, перфектният ви часовник ще съответства на Вашата личност. Избирайте умно, когато пазарувате, и новото ви попълнение ще отговаря на вашите нужди по всякакъв начин.

Търсач на силни усещания

Ако ви е известно, че сте прекарали повече време във въздуха, отколкото на земята, значи сте човек, който търси тръпката по всяко време. Ако това звучи като за вас, тогава ще намерите перфектния часовник, който вероятно ще е пилотен модел. Вдъхновени от авиацията, пилотните часовници имат богата история и играят важна роля по време на световните войни. Днес пилотните часовници се отличават с впечатляващи характеристики и стилен дизайн, които са идеални за модерния мъж. Комбинирайки техническите аспекти, като таймери за полети, компаси, GPS, пилотски индикации и дизайни, с лесен за разчитане външен вид, тези часовници са функционални и елегантни. Независимо дали сте типичен търсач на усещания, който харесва нещата да изглеждат привлекателни или предпочита смели и високотехнологични дизайни, вие ще можете да намерите пилотския часовник, който ще накара сърцето ви да се състезава. 

Това са нашите предложения за мъжки часовници: AVI-8 Hawker Hurricane AV-4011-05 Chrono / TW Steel Pilot TW415 Chrono / Junkers Hugo 6680-2 Chronograph

Милималистичният мъж

Ако вашият гардероб се състои от изчистени дизайни, приглушени цветови палитри и изобилие от черно-бели тонове, вие вероятно сте човек с минималистично сърце. Въпреки че може да откриете, че аксесоарите често не са необходими, часовникът е елемент, който трябва да притежавате. Поддържайки чистата си и безразсъдна естетика с прост часовник, вие ще запазите стила си последователен и дързък. Избирайте елегантен и съвременен дизайн, който е с изчистен циферблат и не съдържа сложни функции или индикации, за да запазите перфектния външен вид. Също така, внимавайте за каишки, които са на границата между модерното и класическото.

                                    

Това са нашите предложения: Skagen Grenen SKW6147 Titanium / Obaku Men V182GMVWRB / Bering Classic 11233-222

Мъже с вкус към лукса

Охолният човек се нуждае от мъжки часовник, който да е луксозен и привличащ внимание. Само истинският златен часовник ще има този желан ефект и ще отговаря на такива изтънчени вкусове. Не само блясъкът на този часовник прави чудесно впечатление, но и излъчването на сила и величие. Така че, ако вие сте ценител на лукса, то златния часовник може да бъде вашият перфектен аксесоар. Независимо от това, че е дръзко допълнение, златният часовник също е вечен и изискан. Трябва само да знаете, че с това малко парче лукс върху китката ви, може да накара другите да ревнуват.

                                     

Тук ви препоръчваме моделите: Citizen Elegant AT8113-55A Eco-Drive / Seiko Astron SSE096J1 / Hugo Boss Elevated Classic 1513325 Chrono 

За здрави мъже

Ако смятате, че сте здраво момче, ще ви е нужен издръжлив часовник, който да съответства на самият вас. Докато някои часовници се оповават на осезателен и декоративен дизайн, има един тип, които излъчват мъжествеността, от която се нуждаете. Това са военните и тактически часовници предлагащи елегантна естетика, съчетана с практични приложения и издръжливост. Несъмнено по-добри от други модели часовници, военните стилове могат да издържат на каквото и да ги подложите. Изключителното водно съпротивление, нощните светлини за вечерни приключения и впечатляващите характеристики са само някои от големите предложения, които тези полезни часовници могат да ви осигурят. Макар, че те са склонни да са груб дизайн, има и класически и тънки военни мъжки часовници, които са както здрави, така и изтънчени.

                                      

Това са нашите предложения: Luminox F-117 Nighthawk XA.6421 / Casio G-Shock Mudmaster GWG-1000-1A3ER / Swiss Military by Chrono SM34051.01

За още подобни мъжки часовници, може да посетите Timezone24.bg.