Фън Шуй статуетка Сова – 34 см. Модел 8102-4674

8
434
Добави коментар

Фън Шуй – богато декорирана статуетка – пластика от полирезин – Сова – оригинален и особено подходящ подарък за мъж, жена, ученик, юбилей, пенсиониране или за бизнес подарък!

Совата е символ на мъдростта, знанието и ерудицията

Модел – 8002-4674

Размери на статуетката: Височина – 34 см. Дължина – 17.5 см. Широчина – 15.5 см.

Статуетката на сова се използва за активация на учебния процес и повишаване работоспособността на хората на умствения труд. Счита се, че помага на притежателя си да предвижда бъдещето и да вижда всичко, скрито от човешките очи

Совата се смята и за мощен символ на Богатството. Тя благоприятства личностното израстване, което е не по-малко важно от финансовото благополучие, поощрява развитието на умствените способности, помага в натрупването на зная, усилва духовното развитие. Смята се, че присъствието на Сова усилва така наречения “късмет в ученето”.

Много Фън Шуй специалисти смятат, че Совата създава около себе си своеобразно “енергийно поле на благополучие”, в което притежателят й винаги чувстава душевен комфорт и може успешно да се развива в избраната посока

Смята се, че присъствието на Сова усилва така наречения “късмет в ученето”. Идеален подарък за хора на умствения труд, ученици, студенти, както и за ръководители на големи организации и фирми.

 

 

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save