Активна тиха книжка от плат Динозаври

2
559
Добави коментар
Decora
Decora

Handmade Активна тиха книжка ДИНО е част от продуктовата Колекция Decorra Kids „Специално за теб“, подходяща за любителите на динозаврите. Един тематичен ръчно изработен детски подарък, изработен от 100 % памучни платове. Всяка страница на книжката е подплатена с фина вата с доказуем произход за качество, която придава допълнителна красота и приятно усещане при разлистване и игра. Активните страници са общо 10, от които 2 са корици с уникален плат с множество динозавърчета. Рисунките са направени с водоустойчива боя, безопасна за здравето на детето и подходяща за пране на ръка или в пералня на 30 – 40 градуса.

Първата занимателна вътрешна страница е с 4 прозорчета, под които е скрито името „ДИНО“, а дясната страна е с цветна рисунка на динозавърче и момченце. Следващата двойка страници са с апликирани динозаври с подвижни ръчички и авторски текст, написан на ръка. Третата двойка активни страници са с акцент за изучаване на цветовете на лъчите на слънцето и бонбонено сметало за изучаване на цифрите чрез смятане. Последната двойка страници са с цветна градинка, апликирано цвете и рисунка на динозавър. Закопчаването на книжката става с велкро лепенка, което е лесно и удобно за детето.

Активна тиха книжка ДИНО е направена с изцяло изрязвани, подгънати, шити букви с конец и Дино име от филц, гарантиращи безпроблемно пране. Тази тиха книжка от плат може да се ползва от раждането на детето до момента, когато тръгне на училище, тъй като има развиващи страници и мотиви. Една оригинална и увлекателна креативна детска играчка с Decorra дизайн, която развива фината моторика и способности на детето да опознава околния свят чрез игра и учене по метода Монтесори. Всяка страна на Активна тиха книжка ДИНО е различна, с уникална визия и предизвиква определена активност от страна на детето и може да се съчетае с играчка динозавър и така да се получи автентичен комплект от два продукта.

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Допълнителна информация Материали плат, вата Размери ш. 20 см., в. 20 см. Техника на изработка шиене, апликиране Стил Детски Цвят зелен Форма квадратна

Етикети: животни и донозаври, платс динозаври за момче, детски празници, за момче, детски книжки и поводи, 1-ви юни подарък за дете, книжка от плат с динозаври, подарък за момче за 1-ви юни, играчка от плат ръчна изработка, за дома, рожден ден, имен ден на момче, за подарък на момче