Мобилна розова чанта с кукла БЕБЕ момиче

2
478
Добави коментар
Decora
Decora

Ръчно изработена развиваща Текстилна чанта с кукла БЕБЕ, снабдена с възглавничка, вградена завивка и дрешки, част от колекцията Decorra Kids. Уникална ръчно изработена креативна игра, благодарение на която детето може да играе самостоятелно или с някой друг. Мобилната чанта с кукла бебе е детска занимателна игра, която може да бъде с детето на всякъде, тъй като е снабдена с дръжка. Всички ръбове, дъно и стени на чантата са подсилени с фина вата и придават допълнителна елегантност. Играта с куклата, чиито ръчички са раздвижени събужда в детето чувство на обич, грижовност, помага му да изрази своите емоции и развива неговата комуникативност. Размери на чантата 25 х 29 см. и височина на куклата 27 см. Възглавничката е с велкро лепенка и може да се маха. Дрешките на бебето – гащеризон, гащички, лигавче и шапка боне се съхраняват в отделен едва забележим джоб-гардероб. Висококачествена ръчна изработка и 100 % памучни платове, гарантиращи здравина, безопасност и дълготрайна употреба. С помощта на дрешките игрите стават анимирани и пряко свързани с бебешкото ежедневие – хранене, преобличане, смяна на памперси, разходка в топлите дни и др.

Чанта с кукла БЕБЕ момиче е Handmade играчка от висок клас на ръчна изработка с развиващи функции и практичност. Увлича детето в самостоятелна игра и може да се ползва у дома или на вън. Размерите на чантата са съобразни с възможността да се носи в ръка или на рамо подобно на чантата на мама. Креативната чанта с кукла бебе е подходяща за използване в детската стая у дома, в детски ясли, детски градини, детски кътове и детски центрове тъй като няма дребни елементи или части. Една оригинална творческа хрумка на детски подарък по повод рожден ден, имен ден, изписване, Кръщене, Коледа, Нова година и други поводи. Може да се пере ръчно или машинно при 30-40 градуса с щадяща центрофуга. Гладенето с ютия е възможно при умерена температура.

Чанта с кукла БЕБЕ момиче е чудесен подарък за момиче, който може да се съчетае с предмети декупаж, развиваща детска книжка, декорация за стая, касичка, специална хендмейд детска картичка и други детски игри и аксесоари, изработени от подобни платове, материали или цветова гама.

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Допълнителна информация Материали плат, вата Размери ш. 25 см., в. 29 см. Техника на изработка шиене Стил Детски Цвят розов Форма правоъгълна

Етикети: кукла бебе, детски празници, подарък за рожден ден на момиче, детски поводи, за дете подарък хендмейд, за декорация, хендмейд детски подарък, хендмейд кукла играчка, детска играчка от плат за дома, кукла бебе за момиче, безопасна играчка за бебе, бебешка играчка за момиче