Преносимо детско кошче за кукли от плат

3
398
Добави коментар
Decora
Decora

Handmade Мобилно детско кошче за кукли, снабдено с възглавничка и завивка, част от колекцията Decorra Kids. Уникален ръчно изработен дизайнерски продукт, благодарение на който детето може да играе самостоятелно, с друго дете или с възрастен. Мобилното детско кошче има 2 дръжки, благодарение на които лесно да се премества от едно място на друго, да се носи в ръка или на рамо като чанта.

Всички ръбове, дъно и стени са подсилени с фина вата, които придават допълнителна елегантност, стил и завършеност на продукта. Мобилния кош за кукла бебе може да се използва за игра от детето като събужда в него чувство на обич, грижовност, помага му да изрази своите емоции и развива неговата комуникативност.

Размери: дъно 21 х 32 см., дълбочина 12 см. и височина 26 см. Възглавничка и завивката са изработени от червен и бял плат в комбинация с памучна дантела за акцент. Възглавничката е 16 х 12 см., а юрганчето е 23 х 26 см. Общата височина на кошчето чанта + дръжките е 40 см.

Висококачествена ръчна изработка и 100 % памучни платове, гарантиращи здравина, безопасност и дълготрайна употреба. Пъстротата на вътрешната част е постигната благодарение на шарен плат с рози и различни цветни детайли.

Мобилно детско кошче за кукли е Handmade играчка от висок клас на ръчна изработка с развиващи функции и практичност. Увлича детето в самостоятелна игра, може да се ползва у дома, на вън или да служи като кош за съхранение на детски играчки. Размерите на коша са съобразни с възможността да се поставят една или две кукли, завивката, възглавничката, дрехите на куклата и любимите предмети на детето. Кошът е подходящ за използване в детската стая у дома, в детски ясли, детски градини, детски кътове и детски центрове тъй като няма дребни елементи или части. Мобилно детско кошче за кукли е оригинална творческа хрумка на детски подарък по повод рожден ден, имен ден, изписване, Кръщене, Коледа, Нова година и други поводи. Може да се пере ръчно или машинно при 30-40 градуса с щадяща центрофуга. Гладенето с ютия е възможно при умерена температура.

Мобилно детско кошче за кукли е чудесен подарък за момиче, който може да се съчетае с кукла бебе, предмети декупаж, развиваща детска книжка, декорация за стая, касичка, специална хендмейд детска картичка и други детски игри и аксесоари, изработени от подобни платове, материали или цветова гама.

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Допълнителна информация Материали плат, вата Размери 21 х 32 см., в. 24 см. Техника на изработка шиене Стил Детски Цвят червен Форма правоъгълна

Етикети: кукла, празници, за рожден ден, поводи, за дете, за декорация, подарък, играчка, за дома, за момиче, за бебе