Активен детски пъзел от плат с дръжка и Мече

4
277
Добави коментар
Decora
Decora

Активен детски пъзел Мече е интересна, нестандартна, креативна, развиваща и иновативна игра за дете, която спомага за развитието на фината моторика, конструктивното и когнитивно мислене, визуалното възприятие и координацията. Един дизайнерски детски продукт с марка Decorra Baby Kids, изработен от памучен плат и филц на принципа отлепи-залепи. Ръчно изработен пъзела от плат има оригинална визия, весело излъчване и Ви гарантира увлекателна игра още от първия активен ден. Екстри: всички части се разглобяват и махат чрез отлепяне и залепяне; служи за игра в седнало или изправено положение; мека и приятна на пипане играчката може да се пере на ръка или в пералня при 30-40 градуса; има дълготрайна употреба и приемственост; лека и лесна за пренасяне с размери 12 х 12 см., височина с дръжката 20 см.

Активен детски пъзел Мече спомага за усъвършенстване на вече тренирани действия и дава възможност за игра на всякъде – у дома на пода, на леглото, в количката по време на разходка, дори в колата по време на път.

Дизайнът е изцяло съобразен с възможностите на детските ръчички за игра, пипане, носене и др. Допълнително предимство е дългата дръжка, чрез която се носи в ръка, може да бъде закачен на желани места за да привлича вниманието на детето и едновременно с това може да служи за мини бебешка картина или меко пано. Уникален дизайнерски продукт за деца, който спомага развитието на детето, провокира неговата активност и го увлича в самостоятелна игра. Изработен от 100 % памучни платове, цветни апликации от филц и фина вата с доказуем произход за качество, която придава допълнителна красота и приятно усещане при игра.

Активен детски пъзел Мече е направена с изцяло изрязвани, подгънати елементи с гаранция за безопасно пране и може да се ползва от раждането на детето до момента, в който само започне да играе самостоятелно. 

Една оригинална и увлекателна креативна детска играчка с Decorra дизайн, която развива фината моторика и способности на детето да опознава околния свят чрез игра и учене на любимите предмети, по метода Монтесори. Интересен подаръчен комплект за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, изписване, прохождане и др. можете да направите ако комбинирате пъзела с детска играчка панда, калъф за очила мече, детска касичка с мече, бебешки повивалник, кубче за игра на пода, органайзер за кошара, занимателно килимче повивалник мечета и др. предмети, изработено със същите цветове и детайли. 

С грижа за Вас създадохме специална колекция с картички, от които да направите своя избор и подаръчен комплект да има 100 % завършеност и стил.

С Decorra всичко има завършен и специален вид!