Samsung Galaxy S8 G950 64GB

1
655
Добави коментар
gsmelite
gsmelite

Доставка до 7 дни

Описание:

Представяме ти зашеметяващия Инфинити Дисплей

Революционният дизайн на Galaxy S8 започва отвътре. Преработихме всяка част от оформлението на телефона, за да разчупим ограниченията на екрана на смартфона. Така че всичко, което виждаш, е само съдържание без никаква рамка. Това е най-големият, най-потапящ екран на мобилно устройство с този размер. И е лесен за държане в една ръка.

Премахване на рамките

 

Инфинити дисплеят е невероятен екран, който се разпростира от край до край към страните на телефона, формирайки една напълно гладка повърхност без издатини или ъгли. Това изчистено стъкло заема цялата предна страна на телефона, като се влива безпроблемно в алуминиевия заден корпус. Резултатът е едно красиво извито, идеално симетрично тяло.

Камера, създадена за всеки момент

Улови живота в мига с камерите на Galaxy S8. 12-мегапикселовата задна камера и 8-мегапикселовата предна камера са толкова точни и бързи, че няма да пропуснеш нито един момент, било то през деня или през нощта.

Опростена сигурност

Любопитните очи не са проблем, когато имаш сканиране на ириса в Galaxy S8. Всеки ирис, дори на един и същ човек, има уникална шарка и е почти невъзможен за имитиране. Това означава, че със сканирането на ириса телефонът ти и съдържанието му се отварят само за твоите очи. А когато трябва да го отключиш наистина бързо, разпознаването на лицe е удобна опция.

По-бърз, дори в дъжда  

Ти никога не спираш да използваш телефона си. Затова Galaxy S8 работи с първия в света 10 nm процесор. Той е бърз и мощен, и увеличава ефикасността на батерията. Освен това има възможност за разширяване на паметта, както и за работа при дъжд и прах с производителност, отговаряща на стандарта IP68.

Запознай се с Bixby

Bixby напълно променя начина, по който взаимодействаш с телефона си. Това е личен асистент, който разбира говор, текст и докосвания, така че никога не си ограничен само до един начин на комуникация. Освен това той напълно променя начина, по който търсиш. Няма нужда дори да питаш – просто покажи на Bixby какво искаш, като отвориш приложението за камерата. Толкова невероятно лесно е.

Телефонът, който разчупва граници

Galaxy S8 е проектиран да бъде повече от просто смартфон. Той е проектиран да промени начина на заснемане и разглеждане на живота ти, било то в 360 градуса или във виртуална реалност. Той е предназначен да промени начина, по който плащате и работите в движение. Разчупете бариерите в своя свят с Galaxy S8.

Характеристики     Процесорни ядра 8 ядра Скорост на процесора 2.3 GHz RAM 4 GB Вътрешна памет 64 GB Слот за карта  Да Тип карта памет microSD (max. 256 GB) Софтуер   Операционна система  Android Екран   Брой на екраните 1 Размер на екрана 5.8″ Разделителна способност на дисплея 2960 x 1440 3D дисплей  Не Камера   Камера Да 3D камера Не Предна камера Да Резолюция на предната камера 8 MPx Максимална резолюция на предната камера 3264 x 2448 пиксела Резолюция на задната камера 12 Мегапиксела Максимална резолюция на задната камера 3968 x 2976 пиксела Двойна задна камера Не Автофокус  Да Вградена светкавица Да Ретина скенер Да Видеозапис Да Максимална резолюция на видео 3840 x 2160 @ 30 fps Мултимедия   MP3 плеър Да Видео плеър Да Интернет браузър Да Игри Да Свързваемост   Трансфер на данни Wi-Fi NFC съвместимост Bluetooth Изводи Мрежово свързване Акумулатор   Тип акумулатор Li-Ion Капацитет на акумулатора 3000 mAh Съобщения   MMS  Да E-mail Да Размери   Височина 148.9 мм Ширина 68.1 мм Дебелина 8 мм Тегло 155 г Функции   Три СИМ карти Не Защитен от навлажняване Да Водоустойчив Да Прахоустойчив Да Удароустойчив Не MP3/WMA/AAC мелодии Да Диктофон Да Календар Да Будилник Да Калкулатор Да Хендсфри Да Хардуерен модем  Да Скенер за пръстов отпечатък Да