Текстилните ПОРТМОНЕТА на Декора

5
289
Добави коментар
Decora
Decora

Когато създавахме нашите ръчно изработени портмонета от плат се опитахме да направим така, че купувайки един продукт Вие като клиенти да получите повече опции за ползване, събрани в едно.

Клъч портмонето си е малка ръчна чанта тип плик и може да се ползва само за пари. Но едновременно с това има отделен джоб с лепенка, където да поставите своя GSM апарат, кутия със слим цигари или няколко визитни картички, карти за пазаруване, ключове за кола и други плоски неща.

Портмонето с огледало си е Декорската модна класика и женственост. При него има отделение за пари, джобчета за карти и фъншуй огледало, което го превръща в кокетен несесер, скривалище за лекарства и полезни подръчни неща – безопасна игла, копченце и конец.

За направата и на двата модни аксесоара използвахме висококачествени памучни платове, платове със състав памук-полиестер и пълнеж от фина силиконова вата, които да Ви гарантират дълготрайна Soft употреба и пране на ръка или в пералня.

Ако искате да ви направим портмоне с други платове освен тези на снимките, не се колебайте да ни пишете!

Ако сме успели да грабнем интереса Ви и имате време, разгледайте и другите ни портмонета и несесери. http://decorra.eu/Moda-Bijuta/Neseseri-Chanti