Fuji Electric климатици – отлично качество на най – добра цена

2
342
Добави коментар
multi123
multi123

Fuji Electric климатици – отлично качество на най – добра цена

Корпорацията Fuji Electric климатици  е олицетворение на усилията и  успеха  на японските традиции. Марката  Fuji Electric климатици  е световно известна и изключително  популярна. Едно от най-известните имена в света на високите технологии и климатични системи. От битови сплит и мулти сплит климатични системи до промишлени системи за климатизация. Изключителната репутация на Fuji Electric климатици се основава на високата степен на качество и надеждност на продуктите при осъществен 100% контрол. 

 

Fuji Electric климатици представляват  най-съвременна технология, съчетаваща висока енергийна ефективност, безупречен дизайн, голямо разнообразие от иновативни и високо рентабилни климатици. Fuji Electric климатици работят по разработването на климатични системи от почти четири десетилетия, откакто са произвели  първия си  прозоречен  климатик през 1963 година.

Корпорацията Fuji Electric климатици продължава да предоставя на своите клиенти все по – нови и модерни иновационни климатици и непрекъснато разширява гамата си от продукти, така че  да отговрят на нуждите и изискванията на своите клиенти. Маркетинговите проучвания ясно показват, че Fuji Electric климатици са в топ 10 на най-търсените на световния пазар, като успява да държи най-голям пазарен дял по продажби.  

Надеждност и предимства на Fuji Electric климатици 

 

Защита срещу вариация на напрежението на базата на резистори с променливо напрежение Текуща защита на компресора Защита от прегряване на компресора Контрол на точката на оросяване на компресора Управление на налягането при кондензиране на компресора  Пожарозащита в трансформатора за захранване, двигателя на вътрешното тяло Защита от замръзване на вътрешното тяло в режим на охлаждане Защита от замръзване на външния блок в режим на отопление; Време за включване (три минути), при  преминаването от един режим към друг (за модели с обръщане) Регулиране на скоростта на вентилатора във външния блок.  Стилен  дизайн и безшумна работа благодарение на широките вентилаторни турбини Високо ефективно топлоотделяне и охлаждане    Автоматично насочване на въздушната струя   Удобно, компактно и сигурно дистанционно  управление Автоматичен рестарт след прекъсване на електро захранването Съвременни V-PAM или i-PAM инверторни технологии гарантиращи висока мощност и ниска консумация на електричество.

 

Висококачественият  инверторен модел FUJI ELECTRIC RSG-12LLCC NEW на японската компания  Fuji Electric климатици, гарантира висока надежност на отлична цена. Отличава се с висока мощност и отличен  клас на енергийна ефективност: на  охлаждане –  A ++  и  на отопление – A. Годишна консумация на енергия за охлаждане  180  kWh/a  и  за отопление 1179 kWh/a. Лесна поддръжка, икономичен  и мощен режим на работа,  ниско звуково ниво.

 

 

Fuji Electric климатици RSG-12LLCC NEW описание

 

Инверторните сплит системи на  Fuji Electric климатици в сравнение с конвенционалните модели, достигат избраната температура по-бързо благодарение на управлението на капацитета на компресора. Инверторната технология осигурява необходимото охлаждане или затопляне на помещението с до 30% по-бързо в сравнение с конвенционалните модели. Комфортът също се подобрява, тъй като значително намалява температурните промени. Тази технология спестява енергия, защото компресорът се адаптира към  нуждите за климатизиране на помещението. Инверторът адаптира работата си към  висока и ниска мощност, като по този начин се избягва стартирането на компресора и се спестява  електроенергия.

 

Новата серия  SPLIT WALL LLCC Fuji Electric климатици

 

Функция максимална мощност – климатика може да работи осигурявайки максимална мощност в продължение на 20 минути при максимална скорост на въздушния поток и максимална скорост на компресора. Чрез това  бързо охлаждане или затопляне на помещението, можете да стигнете до желания комфорт за най-кратки срокове.

ON-OFF таймер –  можете да настроите таймера за включване и изключване на Fuji Electric климатици в рамките на 24 часа. Компактен и ефективен топлообменник,  с висок интензитет, мощна  вентилационна система и компактен дизайн, са предимствата и ефективността на този модел.

Компактен и ефективен модел  –  високо интензивен многопосочен топлообменник, мощна вентилационна система и компактна конструкция, допълват  ефективността на този модел. Максимален комфорт у дома – Ниската  консумация на енергия,  оптималната производителност и лесно почистване е това с което се отличават Split Inverter Fuji Electric климатици. Тези характеристики позволяват да се възползвате максимално от комфорта  в  домашна среда.

Компактен и стилен дизайн – със своя компактен и стилен дизайн Fuji Electric климатици RSG-12LLCC NEW  са стилна  и изискана част от домашния ви  интериор. Като същевременно Ви осигуряват високо ниво на комфорт и най – високи икономии на ел. енергия

Максимална енергийната ефективност на вътрешното тяло – снабден с многопосочен топлообменник с висока плътност, който  увеличава ефективността и на  двата режима: охлаждане и  отопление. Дизайнът на предния панел и високата ефективност вентилатора увеличават въздушния поток. Външно тяло: изключителната V-PAM технология на Fuji Electric климатици RSG-12LLCC NEW и използването на компресори и вентилатори DC позволяват  по-висока производителност в сравнение с други инверторни системи както и по-голямо спестяване на енергия.