Топ 5 на най-продаваните климатици за месец Февруари

1
424
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Най-продаваните климатици за месец Февруари 2017 година:

Panasonic CS-Z12SKEM/CU-Z12SKE ETHEREA, 12000 BTU, Клас A+++
Mitsubishi Heavy SRK35ZM-S/SRC35ZM-S PREMIUM, 12000 BTU, Клас A++
Mitsubishi Electric MSZ-SF50VE/MUZ-SF50VE, 18000 BTU, Клас A++
Mitsubishi Heavy SRK35ZMX-S/SRC35ZMX-S DIAMOND, 12 000 BTU, Клас A++
Daikin FTXB35C/RXB35C, 12000 BTU, Клас A+

 

Номер едно по продажби за втория месец от годината се нарежда Panasonic CS-Z12SKEM/CU-Z12SKE ETHEREA. Един от най-революционните модели на марката. Той използва супер екологичния фреон R32, наричан още „фреонът на бъдещето”. Той успява да вдигне енергийно ефективните показатели на климатика до А+++.  Системата ECONAVI, която следи човешкто присъствието успява да направи ETHEREA 38% по-икономична система сравнено с модели без системата ECONAVI. Тази система представлява софтуер, който вдъхва живот на вашия климатик и му позволява сам да взема решения за управление на функциите на уреда, така че да го направи по-икономичен, а действието му по-качествено. Обикновено при режим охлаждане може да се получи прекалено изсушаване на въздуха, с Panasonic CS-Z12SKEM/CU-Z12SKE ETHEREA няма такава опасност. Климатизацията с умерено изсушаване поддържа до 10% по-добро ниво на влажността на въдуха в стаята. Пречистващият филтър RM 2.5 съдържа системата nanoe, която зарежда въздуха с отрицателни йони, които действат антибактериално, като подобряват качеството на въздуха. Също така ETHEREA е един от най-тихите климатици на пазара едва 19 dB, което е по-тихо и от шумолене на листа. Един от най-иновативните и изгодни климатици на пазара.

На второ място по продажби е Mitsubishi Heavy SRK35ZM-S/SRC35ZM-S PREMIUM. Отново един отличен климатик, който може да „разсъждава“ сам. Благодарение на трите сензора разположени на вътрешното му тяло той конторира влажността, както и с 3D функцията за разпределение на въздушната струя, която достига равномерно до всеки ъгъл на стаята. Освен това има удобна самопочистваща се финкция на топлообменника, която свежда вашата грижа за него до минимум, а с тихия режим можете дори да забравите за съществуването му.  Има фотокаталитичен миещ се филтър, който задържа в себе си всички неприятни миризми и има антимикробно действие. Също така са налични цели 4 програми с таймер, което Ви улеснява допълнително при използването му. Има защо името на климатика да е PREMIUM, дава ви премиум изживяване и възможност напълно да забравите за съществуването му.

 

На трето място в нашата класация е Mitsubishi Electric MSZ-SF50VE/MUZ-SF50VE, 18000 BTU. Той има наричания в Япония – поки поки мотор, който допринася за значително по-голямата ефективност на уреда. Има коефициент на охлаждане SEER: 7.20 и на отопление SCOP: 4.40, което го поставя в енергиен клас А++ на охлаждане и А+ на отопление. Моделът е снабден с високотехнологичен нано-платинен филътр, който има антибактериално действие и също така оставя въздуха невероятно свеж. Има финкция за равномерно разпределение на въздуха и възможност за задаване на седмичен режим. Най-голямото удобство е, че Mitsubishi Electric MSZ-SF50VE/MUZ-SF50VE позволява добавянето на Wi-Fi адаптер, с който да контролирате климатика от разстояние, като така може да промените настройките му, дори когато не сте си у дома. 

 

Следващият в класацията за най-продавани климатици за Февруари се нарежда отново модел на Mitsubishi Heavy – SRK35ZMX-S/SRC35ZMX-S DIAMOND, 12000 BTU.  Има причина да са използвали диамант за сравнение с този климатик. Коефициентът му на охлаждане SEER: 7.20 и на отопление SCOP: 4.30 са толкова високи, че го отвеждат в сектора на хиперинверторите.  В DIAMOND е помислено за всичко, както и за околната среда. Не само е изключително икономичен, тих и самостоятелен, но със безоловните си спойки от Mitsubishi Heavy правят огромна крачка към опазването на околната среда. За въздуха у дома DIAMOND се грижи със своята 24 часова йонизираща функция, която непрекъснато поддържа качестото на въздуха в оптимална стойност. Също така с алергенния си декативиращ филтър и фотокаталитичният миещ се филтър предпазват обитателите на дома далече от алергии и микроби. От Mitsubishi са се погрижили и за комфорта, като климатикът има супер тих режим и jet система за разпределение на въздуха и седмичен таймер, както и микрокомпютър, който контролира обезскрежаването и намалява времето за размразяване. Климатик с отлични характеристики, иделано решение за всеки дом.

 

 

На пето място в класацията се нарежда Daikin FTXB35C/RXB35C, 12000 BTU. С коефициент за охлаждане SEER: 6.05 и за отопление SCOP: 4.06. Има финкция за автоматично вертикално въртене на желузите, което помага за равномерно разпределение на температурата в цялата стая. Отново един изключително тих климатик с няколко режима, които позволяват децибелите да се намалят до минимум, което осигурява невероятен комфорт и удобство. А нощният режим освен, че е много тих има възможност за плавно променяне на температурата в стаята за по-добър сън. С режимът за висока мощност за секунди можете да охладите стаята или пък да я затоплите. Daikin FTXB35C/RXB35C, 12000 BTU е идеално бюджетно решение за всеки дом.

Като заключение за месец Февриари клиентите ни са избрали климатици с отлични енергийно ефективни показатели, които бързо възвръщат инвестицията си и се отплащат с времето.

Разгледайте още изгодни оферти тук!