Руска таблица за определяне пола на бебето

2
3357
Добави коментар
magazin
magazin

Изчисляване на данните за определяне на пола на детето се основава на цикличния опресняване кръвта на мъжете и жените, в зависимост от датата на тяхното раждане. Актуализацията на термин е достатъчно абстрактен кръв и може да се обжалва, но ми се струва най-подходящ в тази спецификация.
Кръв цикъл на обновяване, за мъже и жени са различни и се състоят от добре дефинирани периоди, тъй като техните рождени дни. Моля да публикува тези данни и да ги отведе до ноу-хау (ноу-хау).
Ако приемем, че състоянието на кръвта варира от максимум – началото на цикъла до минимум – края си, и изравняване на данните за мъже и жени, можете да намерите на определена зависимост и да се въведе нов термин – Силата на кръвта или на младата кръв, която характеризира тези отношения. Той е този параметър определя пола на детето – това е, чиято кръв е по-силен (или по-млади), че кръвта и постигне успех, предопределяне на пола на детето.
Параметърът сила на кръв, е строго обвързано с датата, която дава възможност да се много точно да се изчисли вероятността за едно дете на двата пола на всяка дата на годината.

интерпретация на резултатите

За да може правилно да използва получените резултати, е необходимо да се разбере в детайли това, което е показано на графиката.
Всички данни се намира вдясно от вертикалната линия – белег на 50/50 (оцветен в синьо), за да покаже, че съответната дата могат да заченат момче. Те са разположени от лявата страна на марката 50/50 (червен цвят) – момичетата.
ниво вероятност (процент) може да бъде оценена чрез стойността дадена във всяка линия.

ЗАБЕЛЕЖКА: Трябва да се разбере правилно, че резултатите са разположени в близост до 50/50 не позволява известна степен на вероятност да се изчисли на пола на детето, тъй като за този период, възможността за зачеване, момчета, така и момичета, в приблизително равни пропорции.

Съвети: 1. Опитайте се да се избягват периоди, когато стойностите са много близо до марката на 50/50.
възникват 2. Понякога такива ситуации, когато стойностите са високи, обаче, срокът на това ниво е пренебрежимо малък, така че гаранцията на зачеването желания пол на детето отсъства.
3. За да изберете период на зачеването, когато стойностите са склонни на 100%. За по-голяма вероятност за избрания период най-добре е да намали на 2-3 дни от всяка страна. По аналогия с кратки периоди, за да се избегне концепция в моментите, когато стойностите се променят от едно състояние в друго.

В заключение искам да кажа, че няма значение какво, появата на семейството на детето на двата пола – голяма и весела събитие. Ето защо, ако резултатът не съвпада с това, което беше планирано – не се отчайвайте. Всички Божията воля.