Не е възможно това да е Майк Майърс!

2
316
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Любимият комик от „Шрек“ и „Остин Пауърс“, който преди 25 години засне и култовия „Светът на Уейн“, се крие под обилен грим и лицеви протези за най-новата си роля – водещ на телевизионната игра The Gong Show

Майк Майърс, гласът на Шрек, популярен също с образите на Остин Пауърс и д-р Злобюл, показа най-новото си превъплъщение – Тими Мейтланд, водещ на възроденото тв състезание за таланти The Gong Show, който тръгва по Ей Би Си на 22 юни.

Предаването се продуцира от колегата му актьор Уил Арнет (сериалите „Развитие в застой“ и „Рокфелер плаца 30“), който е сред първите му звездни гости като жури на конкурса – и го интервюира за токшоуто на Джими Кимъл.

Персонажът на Майърс си има собствен профил в „Туитър“, както и пространна биография – той е англичанин, почти на 73, служил е в британската армия от 15-годишна възраст, започнал е кариерата си като актьор, а от 80-те години насам води тв игри.

Самият Майк е роден в Канада, но родителите му са англичани, също както и най-популярният му герой, шпионинът Остин Пауърс. От началото на поредицата му се навършват 20 години, а на четвърт век става друг от култовите му филми, музикалният „Светът на Уейн“, който имаше и продължение.