Вечна естествена цикламена роза в стъкленица

1
419
Добави коментар
lilia.bg
lilia.bg

Описание
Потопете се в магията на Красавицата и Звяра и Малкият принц с уникалните естествени, живи, неувяхващи, вечни рози в стъкленици от Магазини за цветя Лилия

Стилно декорирана, естествена, вечна, неувяхваща цикламена роза в стъкленица.
Прозрачният стъклен купол запазва розата от прах, влага и неблагоприятни условия като удължава живота и, и позволява свободно да и се любувате. Уникален и оригинален подарък за имен ден, рожден ден, годишнина, дипломиране, 8ми март или Свети Валентин. Подарете роза, която няма нужда от поливане и не увяхва с времето. Подарете емоция, която остава. Безплатна доставка за София.

ВНИМАНИЕ!
НЕ ИЗЛАГАЙТЕ РОЗАТА НА ДИРЕКТНА СЛЪНЧЕВА СВЕТЛИНА, ВЛАГА ИЛИ ПРАХ!

Височина на цялата стъкленица: 20 см.
Диаметър на стъкленицата: 10 см.

Изразете емоциите и чувствата си със страхотните предложения от Цветарски магазини Лилия – Онлайн поръчка и експресна, безплатна доставка на вечни рози, рози в кутия, цветя и букети в София.

ВАЖНО!
В случай, че желаете картичка с поздрав – изберете от категория „Картички“ и добавете в поръчката си картичка.
В полето „Коментар“ на Вашата поръчка впишете посланието и повода.

Вечните рози предлагани от Магазини за цветя Лилия са 100% естествени.
Обработени по специален метод за дехидратиране, розите са неувяхващи и същевременно изглеждат току що откъснати.

Стремим се да предложим разнообразие и 
специално отношение към всеки клиент.

Имате нужда от цветя за рожден ден, имен ден, сватба, кръщене, концерт, официална вечеря или просто да зарадвате близък – доверете се на флористи и аранжори с дългогодишен опит – ние от Магазини за цветя Лилия ще Ви помогнем в избора и ще откликнем на нуждите Ви с висок професионализъм, внимание към детайла и гъвкави предложения.

Магазини за цветя Лилия – По-добрите магазини за цветя – Lilia.bg – Онлайн поръчка и експресна безплатна доставка на цветя, букети, коледна украса и кошници в София – Ние доставяме Вашите емоции!
Заповядайте в публичния ни чат във вайбър – Магазин за цветя Лилия -, инстаграм – flowershoplilia – или на фейсбук страницата ни – @lilia.yanko.sakuzov.18 – там ще имате възможност първи да разбирате за най-новите продукти и промоции при нас.