Малкото копеле

78
Добави коментар
Segmadis
Segmadis

– October 13, 2009Публикувано в: История, Личности

1 Flares

1 Flares

×

Малкото копеле за много хора е просто обида. За нас тук в нещото обаче понякога значи и нещо повече. Нека заедно научим какво.

Както вече повечето от вас са видяли така е била наименуван автомобил. Всъщност става дума за едно Porche 550 Spyder. Било собственост на един от големите актьори в американското кино – Джеймс Дийн. Всъщност както много често се получава в живота когато две уникални неща се съберат на едно място те стават свързани завинаги. Същата е и съдбата на актьора и автомобила. Всъщност колкото и трагично да звучи, но това е автомобилът, който го е откарал до смъртта.

Много дълго време след смъртта на Джеймс Дийн се е смятало, че колата е обладана от зъл дух. След актьора, който умира прекалено млад (само на 24 години) следват още няколко човека, които също умират при необясними обстоятелства свързани с тази кола.

Още нещо интересно около въпросната кола, е доста години след събитията тя мистериозно изчезва от един влак през 60те години на миналия век. И до днес никой, си няма ни най – малка представа къде може да е автомобила.

Ако желаете да сте винаги в крак с най – интересните неща можете да се присъедините към групата ни във Facebook.

можете също така да ме последвате и в Тwitter.

Neshtoto.com