Бързи кредити от MicroCredit – удобна финансова помощ

3
359
Добави коментар
gatev33
gatev33

сряда, 28 юни 2017, 9:30 ч.

MicroCredit предлага три основни продукта, предназначени за различни типове клиенти и потребност – CrediHome, CrediGo, CrediTrade

Когато се появи някакъв неочакван разход, обикновено това се отрaзява негативно на семейния бюджет. Не винаги имаме спестявания, които да могат да покрият финансово възникналата ситуация, или просто достъпа ни до парите ни на затворен депозит се осъществява на определено време. Ето защо бързите кредити са идеалното решение в подобни ситуации. А и не само.

Когато говорим за финансови инструменти и услуги, българската реакция почти винаги е отрицателна. Като че ли съществува една масова алергия към живота „на заем“ дълбоко вкоренена в народопсихологията, но тотално разграничаваща се със съвременното развитие на капиталистическото потребителско общество от което така се възхищаваме.

Друга съществена причина за негативната реакция към всякакъв тип кредити е слабата информираност на хората за това какво всъщност представлява тази финансова услуга.

Когато говорим за бързи кредити добре трябва да знаем, че те всъщност са малки до средни суми пари на заем, които най-често се отпускат от небанкови финансови институции. В повечето случаи небанковите финансови институции са законни дружества, които изпълняват част от дейностите на банките като извършване на платежни услуги, финансов лизинг, гаранционни сделки, парично брокерство, консултации, издаване на електронни пари и др. 

Когато ви се налага да се възползвате от подобен тип услуги е добре да знаете, че БНБ води регистър на небанковите финансови институции, който е публичен и лесно можете да проверите, дали компанията, която ви е привлякла с услоията си, фигурира в него.

MicroCredit е подобен тип институция, предлагаща едни от най-изгодните условия за бързи кредити на пазара. Освен това дружеството е член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), което само може да подсказва на потребителите, че компанията спазва определен стандарт за работа с клиенти. По този начин всеки, желаещ да вземе бърз кредит може да бъде максимално спокен за коректността, която търси.

MicroCredit предлага три основни продукта, предназначени за различни типове клиенти и потребност – CrediHome, CrediGo, CrediTrade. Компанията се гордее с над 200 000 обслужени клиенти за периода от появяването си на пазара през 2012-а година до сега. За този период е разкрила над 70 локални офиса из цялата страна, като от скоро можете да се възползвате от услугите ѝ и в търговските обекти на Т-Маркет. Над 1000 висококвалифицирани консултанти ще отговорят на всичките ви въпроси по общите условия, както и за възможностите за плащане.

Компанията предлага и изключително удобната услуга кредити онлайн, благодарение на която бързо, лесно и удобно можете да заявите вашия кредит от компютър или мобилно устройство.