Бързи кредити за всеки?

2
338
Добави коментар
Galinkata87
Galinkata87

Ако си мислите, че условията на бързи кредити са подходящи само за малка група от хора, много грешите. Всъщност познатите ни бързи кредити са за всички. За хората, които имат нужда от определена сума пари на момента, която могат да върнат за определен период от време.

В България има много небанкови финансови институции, но изборът на най-подходящата за вас трябва да става внимателно. MicroCredit предлагат едни от най-изгодните условия и грижа за клиентите.

Продуктът CrediHome, предлаган от MicroCredit, предоставя възможност да вземете суми от 200 до 3000 лева, които можете да изплащате на седмична или месечна база, на равни вноски директно на консултант в удобно за вас време, в офис (от скоро и в търговските обекти на Т-Маркет) както и по банков път.

От 2012-а година до днес, компанията е обслужила над 200 000 клиенти, разкрити са над 70 офиси и разполагат с 1000 висококвалифицирани консултанти, които да отговорят на всичките ви въпроси.

Продуктът е подходящ за всеки, който има нужда от пари на момента, а кандидатстването за кредит се осъществява изключително лесно, бързо и удобно. Компанията предлага и услугата кредити онлайн, чрез която можете заявите сумата от вашия компютър или мобилно устройство.

Документацията е сведена до минимум, като няма изискване към доказване на доход, още по-малко от ангажирането на други хора, които да ви стават поръчители. Бумащината е опростена и вие имате възможност да получите желаната от вас сума пари още същия ден.

Изплащането се извършва на равни вноски за срок от 9 до 48 седмици или 3 до 12 месеца.

MicroCredit предлага още два основни продукта – CrediGo, който представлява бърз кредит с доказан доход за срок от 6 до 18 месеца. Предимствата, които предоставя този продукт, са, че не ви се начислява лихва първите 30 дни от кредита. Със същия период от време разполагате преди да направите първата си вноска по погасяването на кредита, както и имате възможност да получавате и връщате парите си по банков път.

Третият основен продукт на MicroCredit е насочен към собствениците на малък и среден бизнес и хората със свободни професии. CrediTrade ви дава възможност да заемете суми от 200 до 3000 лева за период от 3 до 18 месеца. При този вид бърз кредит лихвата се признава за разход на фирмата, имате възможност за безлихвено връщане в рамките на 30 дни, както и 45 дни гратисен период за първата вноска.

От казаното до тук става ясно, че бързите кредити са за всички!

Google+ Comments