Лукс Каравани под наем за мечтана почивка със семейството в Гърция

9
369
Добави коментар

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ – ЗВЕЗДНА ВАКАНЦИЯ ВЪВ ВЕСЕЛАТА КАРАВАНА ПОД НАЕМ В ГЪРЦИЯ – КАВАЛА (КЪМПИНГ „БАТИС“ на Егейско море)

Възможност за екзотична и различна почивка във веселата каравана и непосредствена близост до град Кавала, Гърция – МУЛТИПЛЕКС „БАТИС“ със спираща дъха гледка, ще ви очарова от самото начало.

Обособеният комплекс „Батис”, разположен на един от най-красивите плажове на Бяло море, 4 километра западно от Кавала, е една от най-съблазнителните причнини да посетите района. Комплексът впечатлява със своята независимост, функционалност, модерна естетика и красота. Мултиплекс „Батис“ е идеалното място за лични, социални или професионални срещи. Това е една добре организирана отдих зона, която предлага неограничено пребиваване за малки и големи, почивка и забавления през целия ден от ранна сутрин до късна вечер.

Офертата включва: – ВЕСЕЛАТА каравана е подходяща до 6 човека (максимална конфигурация 5 възрастни с 1 дете или 4 възрастни с 2 деца) – Достъп до електрическата мрежа; – Частна интернет връзка; – Телевизия Булсатком, с пълен пакет програми; – Оборудвана кухненска част с посуда; – Хладилник.; – Вентилатори; – Бърза връзка за вода; – Тоалетна с баня; (като те са с по-ограничен достъп и специални условия за ползване) – Детски кът с батут; – Барбекю;

– Позиционирането на караваната е на минута време разходка от плажа и морето; и на 50 метра от мокрите помещения където са тоалетните и баните с топла вода. Къмпинг Тера е животът в близост до природата. Разположен е на площ от 33,000 кв.м., заграден и добре охраняван, с всички съвременни удобства и функционалност които подчертават естествената му красота. Залесен с канадска топола и други дървесни видове и растения, предлагащи природосъобразен отдих и много приятен престой. * Безплатен паркинг за гостите на къмпинга; * Безплатен достъп до плажната зона, където имате на разположение детска площадка, детски басейн, голям басейн, таверна и два плажни бара с безплатен достъп до интернет. * Достъпа на домашни любимци не е позволен. * Пушенето в караваната не е позволен. * РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ-ТУК: http://vilerge.com/shop/razprodazhba-vintidzh-sale-bizhuta-jenski/veselata-karavana-pod-naem-v-gartsiya-pochivka-na-kavala-kamping-batis-na-byalo-more/

ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ И КОНТАКТ: телефон: +359 887 – Покажи –

На 400км от Велико Търново (около 4ч. 40мин с кола при нормален трафик на шосето и свободно преминаване на границата – ГКПП „Маказа“) На 291км от Стара Загора (около 3ч. 20мин с кола при нормален трафик на шосето и свободно преминаване минаване на границата – ГКПП „Маказа“) На 274км от Пловдив (около 3ч. с кола при нормален трафик на шосето и свободно преминаване на границата – ГКПП „Маказа“) * На 320км от София (около 3ч.40мин. с кола при нормален трафик на шосето и свободно преминаване на границата – ГКПП „Кулата“) * Местоположение на комплекса – ТУК: * Мултиплекс „Батис“ работи целогодишно – 365 дни в година, 24/7. ЦЕНООБРАЗУВАНЕ: * Минимален престой – 3 нощувки; * След направена резервация и за нуждите на нейното окончателно потвърждение е необходимо 50% банково плащане от крайната сума. Банковия превод трябва да се направи до 48часа.

* Цена на нощувка: 50 ЕВРО.

* Използване на спално бельо – 20 евро; * При регистрация на рецепцията се взима допълнителен депозит от 100евро и при напускане сумата се възстановява при отсъствието на щети. * Дете до 10годишна възраст. *Регистрация в къмпинга след 14:00ч. *Напускане до 12:00ч.

Още информация: Мултиплекс „БАТИС“ е на 2,1км разстояние от голяма Shell бензиностанция; на 2,2км разстояние от хранителен магазин LIDL (работи целодневно от понеделник до събота включително); на 3,5км от хранителен магазин МАСУТИС (работи целодневно от понеделник до събота включително); на 4,1км (8минути с кола) разстояние най-голямата държавна болница в района; на 2,6км (6 минути с кола) е най-близката аптека; на 4,4км (9 минути с кола и без трафик) от Порт Кавала с възможност за ферибот до остров Тасос;

* Безплатен паркинг за гостите на къмпинга; * Безплатен достъп до плажната зона, където има на разположение детска площадка, детски басейн и др..