Седмична подредба 03.07 – 09.07

3
296
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба 03.07 – 09.07

 

Мили приятели на Картите на Ема и Мултивселена, новата седмица е гореща. Не само заради температурните висини, на които сме подложени. Но и заради астрологичните побутвания. Още в първи ден на седмицата ще сме подвластни на опозиция на Марс и Плутон. Двете планети в труден аспект са опасна комбинация, която може да засили агресия, натрупване на гняв, тиранично поведение. Но по-трудните дни ще са в край на седмицата. Когато се приближаваме до пълнолунието в Козирог на 9 юли. Тогава двете светила ще са в съвпад с Марс и Плутон. И всичко натрупано може да ескалира. Бъдете внимателни и по време на път. Дните са трудни, може да действаме припряно, необмислено или под влияние на прекален оптимизъм и самочувствие.

За новата седмица избрах три таро колоди. От много време не се бях допитвала до Паулина таро и ми липсваха колоритните изображения. Чеколи таро и Доброто таро са другите колоди, които ще ни помагат с напътствия през седмицата.

Вариант 1

Паулина таро съвсем е в духа на пълнолунието, което предстои. Много трансформираща подредба.

Изтеглените карти са:

Рицар пентаклиКрал пентаклиСмъртта

Наистина е много забавна тази градация в пентаклите. Свързани със сигурността и материалните ресурси, с проектите, които искаме да ни изстрелят на върха.

Рицар пентакли в началото на седмицата ни напомня да подредим правилно своите приоритети. Да съставим един прекрасен и надежден план, по който да вървим към финализиране на своите идеи. Този Рицар е малко муден. И навярно в първите дни от седмицата ще избираме да се движим бавно, но стабилно към своите цели. Заради многото пентакли – да, финансовите теми може да са от по-голямо значение. Но и упоритостта ни няма да е малка.

Крал пентакли подсказва, че с упоритост и труд, ще достигнем високо положение. И ще имаме своите мигове, в които със спечелените средства и достигнатите постижения, ще можем да си позволим малко повече удобства. Явно в средата на седмицата ще ни вълнуват не само върховете в работа и бизнес. Но и онези занимания, които да ни носят наслада – чисто физически.

Смъртта в трета позиция говори за финализиране на занимание. Аз харесвам тази карта. Няма нищо плашещо в това да сме се изкачили на върха и да открием, че сме постигнали и завършили идеите си. И се нуждаем от малко почивка, в която да трансформираме времето си, ресурсите си и идеите си. В търсене на нови върхове.

Бих посъветвала избралите този вариант, да не се преуморяват в преследване на целите. За да не се наложи да вземат принудителна отпуска и почивка. Смъртта предполага към отдръпване от върховете по различни причини. Пренавиването може да е една от тях. Но и прекалената самоувереност също може да е причина да изпаднем от върха.

Последната карта е Паж жезли. През седмицата може да водим разпалени дискусии с другите. И прекалено ентусиазирано да вървим към висините.

 

Вариант 2

Бонбоненото таро привидно е захаросано, но има много интересно послание.

Изтеглените карти са:

КолесницатаПетица жезлиЧетворка жезли

Колесницата в Таро е свързана със зодиакалния знак Рак. И с този наплив на планети в Рак в момента, никак не е изненадващо, че и картите носят сходни послания.

Да намерим път към себе си и своя дом.

Колесницата в първа позиция ще ни тика да поемем по своя път, по посоката, която искаме да развиваме. За да изявим нашите качества. Всяко начало след време на избор, изисква да имаме определени умения. Да умеем да поведем себе си и другите, работейки в екип. С необходимите компромиси, но и с твърдостта в поетите ангажименти. Нова седмица – нова посока. Между изборите, предизвикателствата, между дуалността – достатъчно мотивирани, за да успеем. Не е изключено да имаме своите кратки пътешествия.

Петица жезли не е от най-мирните карти. И навярно нашите решения за нова посока могат да настроят други хора срещу нас. Да сме поставени в ситуация на опозиция. Да защитаваме своите достижения, идеи и решения за напредък. Петица жезли е карта на конкуренцията, къде се налага да покажем, че и ние сме достойни противници. Или желанието ни да поемем в конкретна посока може да се сблъска с неумението да запазим хармонията и баланса в колектив. Бъдете внимателни по време на път.

Последната карта говори за възвръщане към място, което приемаме за свой дом. Или след срещите с противниците ще ни се наложи да се оттеглим, за да възстановим силите си. На място, на което изпитваме радост от живота, заслужено празнуваме успеха над конкуренцията.

Тази подредба много напомня идея за пътуване, което е свързано с почивка. Или ще сме под влияние на подобни желания – да се оттеглим след битките с другите, за да си починем и порадваме на хубавото време.

Последната карта е Висшият жрец. За да имаме хармония, трябва да се опитаме да въдворим ред в живота си. Да се завърнем към традиционните решения. И да позволим да бъдем посъветвани от хора, които са по-умели и знаещи от нас.

Вариант 3

Доброто таро е толкова противоречиво, че е чак объркващо.

Изтеглените карти са:

Паж на Въздуха/мечовеКрал на Водата/чашиШестица на Огъня/жезли

Картинките са невероятни. Много харесвам ангелите от въздушната боя. Определено това таро ме накара да погледна по друг начин на мечовете като боя.

В началото на седмицата може сме увлечени от различни идеи. Които да ни окрилят, да ни увличат в разговори, размяна на съобщения, разпалена комуникация. Паж мечове може да е доста агресивен в размяната на реплики. И явно в началото на седмицата ще сме откровени, съвсем в духа на рачешките планети.

Заради последователността в подредбата, явно словесните престрелки ще са насочени между по-млади хора, с младежки дух. И между хора, които са по-успели, но прекалено премерени в своите действия.

Крал чаши в средата на подредбата ни подсказва, че след първоначален заряд в първите дни на седмицата, ще е удачно да чуем и другата гледна точка. Ще бъдем по-сетивни за реакциите на околните. Дори и да не заемем категорично мнение.

Възможно е в предходната седмица да сме изпуснали момента, в който да разкрием своите мисли и идеи пред околните. А в новата седмица да сме заели малко по-хлъзгава посока на комуникация.

В средата на седмицата може да се докажем в друга светлина – да изразим по-ясно творческата си същност. Бих препоръчала да потърсим изцеление, ако сме били наранени или сме наранили другите с прибързани изводи.

В край на седмицата ще се радваме на своите успехи. Особено ако сме съумели да се помирим със себе си и своите настроения. Шестица жезли е една от любимите ми карти. Под номер 6 в големите аркани се намират Влюбените. Шестица жезли ще ни подтиква да правим избори –  по какъв начин да се обединяваме с другите, за да намерим нова посока и успех.

Хората около нас ще ни оказват своята подкрепа. И ще усетим удоволствието да бъдем признати.

Магьосникът е последната карта. И ни съветва да използваме своите ресурси – духовни и материални, по един удачен начин. За да можем да се наместим в ситуациите, които ни се изпречват на пътя. Нашата воля е определяща за успехите през седмицата. От нас и решенията ни зависи дали ще направим плавен преход от Паж към Крал.

Бъдете усмихнати, вдъхновени и слънчеви през новата седмица.

 

Свързани