Машини и строително оборудване под наем от СтройРент

1
348
Добави коментар
seoslav
seoslav

Лидерът на пазара е предпочитан вече 11 години, защото предлага високо качествено строително оборудване.

Стройрент ЕООД отдава под наем машини и оборудване за строителни дейности. Нашите клиенти получават възможност да бъдат по-гъвкави, конкурентно способни и професионално подготвени, да се справят с всяко предизвикателство. Вече 11 години верни клиенти на дружеството са не само строителни компании, но също и общини, организации и сдружения, организатори на спортни и развлекателни събития, както и редица физически лица.

СтройРент разполага с различни видове скелета – фасадни, обемни, на колела, кофражни системи с вертикално и хоризонтално разположение, складови контейнери, химически тоалетни, вишки,телехендлери, багери, мотокари, огради, различни видове малки машини, компресори, генератори, осветителни кули. Стойността на цялото оборудване, което предлагаме под наем, е над 28 милиона лева.

Благодарение на качествените съоръжения и високото ниво на обслужване, фирмата е лидер на пазара на услугите за отдаване на строително оборудване и механизация. Подбираме само най-добрите марки сред производителите в световен мащаб – Bosch, Heras, Layher, Custers, Doka, JLG, Dino lift, Linde,Kubota, Bobcat. Непрекъснато обновяваме гамата от продукти, а и инвестираме в обновяване на съществуващото оборудване.

Стройрент ЕООД, която е собственост на естонската компания STROYRENT OU, има складове в повечето големи градове на страната. 10-те обекта са разпределени съответно в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и други населени места, като предстои откриването на нови складове.

Екипът на СтройРент се състои от мотивирани и млади служители. Той наброява над 100 души, които имат ангажимента да контактуват с клиентите, да осигурят монтажа и демонтажа на оборудването, да се погрижат за самата доставка и цялостното изпълнение на договора.

Управителният съвет на компанията има мисия и цели да запази и увеличи позициите на пазара, да продължи да разгръща мащабите й, да удовлетворява все повече очаквания от страна на клиентите. Притежаваме сертификат за стандарт ISO 9001:2008, отнасящ се до управлението на качеството. Внедрена е и е приложена система за безопасни условия на труд – BS OHSAS 14001:2005, а също така и система за управление на околната среда ISO 18001:2007. Стройрент ЕООД е сертифицирана от международната организация IPAF за безопасна експлоатация със строителни платформи. Фирмата членува в Европейската рентал асоциация (ERA) и Българската скеле асоциация (БСА), създател е на Българската рентал асоциация (БРА).