Златни бижута за мъже от Top4e.Info

1
347
Добави коментар
seowebdesing
seowebdesing

Златните бижута като подаръци за мъже са силно подценявани, тъй като се смята, че мъжете не си падат много по бижутата. Време е да разбием това клише, тъй като и мъжете обичат златната бижутерия. Би било чудесно да им поднасяме от време на време подобни подаръци.

Как да изберете златни бижута за мъже?

И така, вие искате да зарадвате любимия си мъж със стилен подарък, който дори не е и очаквал? Поздравяваме Ви, ако сте се насочили към покупка на златни бижута за мъже СОМАХА е правилния избор.

Подготвили сме ви няколко съвета, които се надяваме да ви улеснят при покупката на най-подходящото бижу за вашия мъж.

Като за начало е добре да знаете, че златните бижута СОМАХА, предназначени за мъже не са толкова разнообразни, но пък за сметка на това са много стилни и елегантни.

За мъжете бижуто е начин да покажат своя социален статус

Преди да закупите каквото и да е да се съобразите със социалното му положение.

Копчета за ръкавели

Ако мъжът има по-висок социален статус, едни златни копчета за ръкавели ще го изненадат много приятно. Макар и не толкова популярни като подарък у нас, златните копчета за ръкавели показват висок статус и придават на мъжа стил и елегантност. Копчетата могат да са както в различни форми и от различни благородни материали. Могат да бъдат инкрустирани със скъпоценни или полускъпоценни камъни.

Златни синджири и гривни

Златните синджири и гривни също се харесват от мъжете, затова ако това е вашият избор няма да сгрешите. В бижутерийните магазини се предлага доста голямо разнообразие от златни синджири и гривни, така че няма да се затрудните при покупката им. Единственото, на което трябва да обърнете внимание е дали мъжът обича да носи подобен вид златни бижута, тъй като не всички мъже обичат подобен вид златна бижутерия.

Златни пръстени

Златните пръстени са си класика в жанра, така че можете смело да заложите на подобен подарък за половинката си. Дали пръстена ще е с камък или не е ваше решение, но ако решите да се спрете на златен пръстен с камък е добре той да бъде оникс или диамант, като модните тенденции в момента са камъните да бъдат в квадратна форма.

Висулки

Висулките от злато са много актуални в момента и се носят както от дамите, така и от мъжете. Единствената разлика е, че златните висулки за мъже са предимно изчистени, без камъни. Най-популярните модели са кръстчета, зодиакални знаци или във вид на амулети.