Направиха спешна операция на Слави Трифонов в Германия! Присадиха му…

2
284
Добави коментар
slavchev
slavchev

Слави Трифонов е като нов след операцията, която претърпя преди седмица, узна HotArena.

По думите на колегите му – той щял да забрави завинаги проблемите с краката, тъй като му е приложено супер модерно лечение, гарантиращо, че повече няма да изпитва неистови болки. Такива водещият имаше в продължение на години, след като си счупи крака и така и не успя да се възстанови напълно, писа „Ретро“.

Причината е, че след инцидента в банята, където нелепо падна преди концерт, той избрал по-лесната операция. Пироните обаче се оказаха лош вариант, защото организмът му така и не ги приел, а пък болното място не зараснало. Затова години наред Слави изпитваше силни болки, не можеше да стъпва на крака си и на моменти буквално се налагаше да бъде носен на ръце. Положението му съвсем се влошило в последните месеци не само с неистови болки, но и с чести инфекции, които Дългия сякаш лепвал от нищото.

Затова се наложи и спешна операция за подмяна на ставата в немска клиника, където работел и водещ български лекар. Те му гарантират пълно възстановяване в рамките на 6 месеца. Новата става е от титаний и платина и се приема от организма без проблеми. Затова цената й е била 6 000 евро, като и операцията излязла още толкова.

Източник: ХотАрена

Свързани