Телевизор Philips 49PUH6101 Ultra HD Smart TV 49″ 4K LED

17
643
Добави коментар

Ултратънък 4K Smart LED телевизор

с Pixel Plus Ultra HD

123 см (49″)
4K Ultra HD LED телевизор
Двуядрен
DVB-T/C

Изключително елегантни линии за рафиниран профил

Шикозен. Съвременен. Изтънчен. Прецизен. Свръхтънкият силует от Philips. Не би трябвало да се учудвате, че нещо толкова фино привлича такъв интерес, като имате предвид колко изтънченост ще придаде на интериора ви.

Smart TV: цял нов свят за изследване

Открийте по-интелигентно изживяване, което се намира отвъд традиционната телевизия. Наемайте и гледайте поточно филми, видеоклипове или игри от онлайн видео магазини. Гледайте телевизия на запис от любимите си канали и се наслаждавайте на растяща селекция от онлайн приложения със Smart TV.

Изключително тънки стоманени стойки в тъмносребристо
Невероятен външен вид и тънък дизайн. С изключително тънките тъмносребристи стойки този нов телевизор Philips изглежда сякаш се носи върху повърхността. Направихме това възможно с помощта на прецизно отрязана, изключително здрава първокласна стомана с футуристичен облик.

4K Ultra HD се отличава от всяка разделителна способност, която сте виждали някога
Ultra HD телевизорът разполага с четири пъти по-висока разделителна способност в сравнение с обикновен Full HD телевизор. С над 8 милиона пиксела и уникалната ни технология за мащабиране Ultra Resolution ще се наслаждавате на подобрени изображения независимо какво е оригиналното съдържание. Възползвайте се от подобрена рязкост, повишено усещане за дълбочина, превъзходен контраст, плавно естествено движение и безупречни детайли.

Открийте Ultra HD качеството на картината с Pixel Plus Ultra HD
Усетете рязкостта на 4K Ultra HD качеството със системата Philips Pixel Plus Ultra HD. Тя оптимизира качеството на картината, за да осигури гладки, плавни изображения с невероятни детайли и дълбочина. Така че независимо дали предавате поточно онлайн, или гледате от диск, всеки път ще се наслаждавате на по-резки 4K изображения с по-светли бели цветове и по-черни черни тонове.

Spotify Connect изпълнява Spotify директно на вашия телевизор Philips
Spotify Connect предоставя любимите ви песни и плейлисти на вашия телевизор Philips. Използвайте приложението Spotify, за да споделяте безжично песни с по-голям екран от телефона или таблета си. Освен това можете да търсите нови записи, да настройвате плейлисти и да управлявате музиката направо от дланта на ръката си. Всичко това е възможно на всеки телефон или таблет с Android или iOS.