Бориса – Жената с разрязаната уста убива мъже край Силистра!!!

2
1785
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Бориса – Жената с разрязаната уста убива мъже край Силистра!!!

Това шокиращо разкритие направи в официалната фейсбук страница на популярното си предаване – „Досиетата на Влади“: https://bg-bg.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

Представете си, че сте сами и се прибирате късно вечер по пуста и тъмна уличка. Внезапно, пред себе си виждате млада жена с медицинска маска на лицето и черна дълга коса. Появява се сякаш от нищото, вперва поглед към Вас и Ви пита със страховит глас: „Смяташ ли, че съм красива?“. Ако отговорите отрицателно, тя изважда огромна ножица, с която ви клъцва главата, преди дори да успеете да мигнете. Ако, пък, кажете „Да“, тя маха маската си, за да разкрие обезобразеното си и отвратително лице, с уста, разрязана от край до край (нещо подобно на Жокера от „Батман“, но доста по-гадно), след което най-малкото, с което можете да се отървете, са същите белези като нейните или прерязано гърло.

Според агент Лисичков, става въпрос за духът на Бориса Стоянова, много красива, млада жена, живяла през 50-те години на миналия век в Силистра, чийто съпруг я хванал в изневяра и с големи ножици, които тя и досега носи винаги в себе си, обезобразил лицето й, като после я заровил жива под местен мост. 

Оттогава насетне тя търси мъже, на които да си отмъсти за отнетата й красота. Лисичков твърди, че през последите години, в района има поне седем документирани случаи на нападение от мъртвата Бориса, като само две от жертивте са оцелели, но са били белязани за цял живот…

Спецът разказва още, че за да се измъкнете от злото е нужно само да обясните на призрака, че бързате за важна среща. Това може да спаси живота Ви…

За още невероятни, но истински факти, посетете: https://bg-bg.facebook.com/dosietatanavladi