Седмична подредба – 24.07 – 30.07

2
304
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 24.07 – 30.07

 

Приятели на Картите на Емма и Мултивселена, новата седмица идва след подкрепата на новолуние в Лъв. Което ще ни помогне да изявим себе си нестандартно и творчески.

Много ми харесва, че през новата седмица Луната ще се включи в много симпатична конфигурация с Меркурий, Уран и Лилит. В последните критични градуси на огнените знаци – голям огнен тригон, който ще ни накара да заговорим(Меркурий) по нов и вълнуващ начин(Уран), за да изразим своята харизма и страст(Лилит).

През седмицата Марс и Слънцето ще направят точен съвпад в 5 градус на Лъв. Този нов цикъл на двете планети ще внесе повечко страст и самоувереност. Особено за хората, които имат планети или важни оси в хороскопа си в този градус на Лъв. Преден цикъл на двете планети е започнал на 14 юни 2015 година в зодиакалния знак Близнаци – в квадрат с Хирон. Прекалено многото действия и пренасяне на информация могат да събудят позабравени болки. Или да са причина за тяхно изцеление. Новият цикъл на планетите е като край и ново начало. В Лъв – време е да си поставим големи цели. И да ги следваме уверено.

Богата на изживявания седмица.

През новата седмица избрах да бъдем посъветвани от две таро и една оракулска колода. Благодаря на Маша за коректността и бързината. От много време бленувах Китайското таро. И се радвам, че тя е внесе радост в душата ми. Маша има и други интересни колоди, с които е склонна да се раздели срещу приятна цена. Може да разгледате профила ѝ във Фейсбук – има албум, в който е обявила кои колоди са за продажба.

 

Вариант 1

Имах своите тревоги как ще се прояви новата колода. Но Китайското таро е просто чудесно! Влезе идеално в духа на новолунието и планетите в Лъв.

Изтеглените карти са:

Императорът Колелото на Съдбата Кралица пентакли

 

Една марсова, енергична, силна седмица за всички, които са избрали този вариант на седмична подредба. И определено навява идеи за взаимоотношения, които трябва да се развият. Заради този прекрасен Император и Кралицата.

В началото на седмицата ще е време за утвърждаване. За вземане на важни решения. И отстояване на себе си. Императорът е марсова карта, под знака на Овен. С Марс като участник в новолунието в Лъв – ще носим качествата на Овена. Ще бъдем мотивирани да успеем и да постигнем набелязаните цели. Но нека не забравяме, че трябва да решим, да поемем отговорност за своите идеи. Ако искаме да имаме прекрасни резултати. Трябва да направим преценка кое да развиваме, кое ще ни донесе желаните постижения.

Възможно е да проявяваме властност. Личната мотивация в началото на седмицата ще определя и резултатите. Поне в първите дни.

Колелото на Съдбата е много специфична карта. И в средата на седмицата плановете ни могат да се променят от независещи от нас причини. Има ситуации, в които Вселената има планове. И колкото да се стремим да сме Императори, Съдбата и Бог имат последната дума. Може да очакваме всякакви нестандартности. Които да ни изведат на върха или да провалят идеите ни. Но колелото се върти – успех или неуспех, няма да е завинаги. Може да получим закрила от Съдбата. Или да успеем с помощта на късмет.

Кралица пентакли е много по-умерена карта. И в край на седмицата ще сме склонни към повече компромиси в общуването с другите. Ще можем да влезем в роля и на подкрепящи. Но с идеята да получим наслада от живота – материална и духовна.

Ако е актуална тема за партньорствата при избралите тази подредба, ще е по-удачно да оставят ситуацията да се развива, да не поставят ограничения. Колелото на Съдбата ще даде нови възможности, които могат да ни харесат, ако сме готови да приемем, че случките са извън нашите рамки и планове.

Последната карта е Слънцето. Отново много лъвско, приятно, с желание да се изявим. И нека вярата в себе си ни води. Може да получим признание.

 

Вариант 2

Доброто таро също е с много силно послание за седмицата.

Изтеглените карти са:

 

Търпение/Умереността Двойка на Въздуха/мечове Трансформация/Смъртта

 

В тази подредба е важно какви решения ще вземем, за да се променим.

В началото на седмицата трябва да се стремим към баланс, към повече търпеливост и дипломация. Това не е много бърза или активна карта. И навярно ще има събития, които ще провокират търпеливостта ни. И умението ни да съчетаваме повече коренно различни ситуации. И да обединяваме разнородни моменти, случки. Бъдете търпеливи, стремете се към срещи с хора, които ще помогнат да изцелите душата си. И ще помогнат във вземането на важни решения.

В средата на седмицата изборите ще са водеща тема. И е важно да слушаме своя вътрешен глас. Двойка на Въздуха също апелира към намиране на компромис и балансиране. Може да сме малко объркани. Или да не виждаме ясно какво се случва около нас. Но това е с цел да се доверим на своето усещане. И да вземем решение със „затворени очи“.

Цялата тази енергия на успокоение е необходимост. Важно е да не се вземат решения под афект.

В край на седмицата ще имаме шанс да направим промяна. И да скъсаме с всичко, което не е здравословно за нас. Нито ни носи живот. Трансформация или Смъртта – за да имаме новости, трябва да освободим пространство. И не е лесно, но това скъсване с ненужното ще ни даде необходимата промяна. Нека решенията са осъзнати, следващи личния усет, след успокояване и хармонизиране.

Последната карта е Отшелникът. Явно тази седмица е от голямо значение. И промените се нуждаят от уединение. Бих посъветвала към затваряне на „вратата“ на душата, за да се намери баланс. И в тишината да се потърсят решения. Те ще са най-близо до онова, от което душата има нужда.

 

Вариант 3 

Руми оракул също се върти около новолунните теми. Наистина много концентрирани подредби за новата седмица.

Изтеглените карти са:

Sacred convergence The right choice I surge on the uprising wave of love

 

Много любовна и сливаща подредба.

За избралите я, в началото на седмицата може да усетят необходимост да потърсят компания на хора, с които имат сходни интереси. И душите им се сливат. Едно чудесно ново начало. Когато душата ще търси своята половинка, своята сходна дружка. И това сливане ще е причина за повече енергичност и справяне с изпитанията на живота. Нека бариерите и предразсъдъците бъдат загърбени. И позволим на идващите хора да докоснат душата ни. Това е време да изоставим мрачните мисли, манипулациите и страховете си. И да позволим да бъдем озарени от контактите с другите.

Втората карта напомня, че всички ние можем да вземем правилните решения. Защото дълбоко в себе си, дълбоко в сърцето ни, наясно сме със ситуациите около нас. И това знание е по-мъдро от рационалността. В средата на седмицата е добре да следваме своя ритъм на живот. Чуждите навици и идеи може да са отровни за нас. И нека не се страхуваме, ако нямаме точен план, ако сме били замъглени. Ситуациите ще се избистрят, мъглата ще се вдигне, ще виждаме пътя пред себе си с повече яснота.

И дори този път да е непознат и да ни принуди да се хвърлим в развълнуваното море, ще имаме достатъчно сили да преплуваме през емоциите, страховете и вълните.

В край на седмицата трябва да сме наясно какво е истинското ни желание. И да не се задоволяваме с резултати, които са посредствени. Или са половинчати спрямо нуждите ни. Да, няма да имаме ясното обещание, но ще имаме повече успех, ако си позволим да помечтаем и действаме в посока постигане на големите ни цели.

Особено в любовните теми. Стремете се към стойностното. Мимолетните изживявания няма да запълнят празнините.

Последната карта е One. Целеустремени и уверени – никой друг не може да вземе нашите важни решения. Трябва сами да поемем отговорност за себе си. И да не правим компромиси с щастието си. От Хаос към Космос – когато две души се сливат.

За повече информация и лична консултация с картите Таро, може да се свържете с мен с помощ на Контактната форма или във Фейсбук страничката ми Emma и картите.

Желая ви прекрасна нова седмица. Повече увереност. И удовлетворение.

Свързани