Откриха мъртъв принц Хари!!!

2
347
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Откриха мъртъв принц Хари!!!

Това сензационно разкритие направи в официалната фейсбук страница на популярното си предаване – „Досиетата на Влади“: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

Млад британец, който от доста години твърди, че е „истинският“ принц Хари е бил брутално убит в хотелската си стая в крайбрежното ирландско градче Дън Логхер в близост до Дъблин.

Ченгетата са открили трупа на 31-годишния британски аристократ Джеймс Франсис Александър, който стана известен с твърденията си, че той, всъщност, е истинският принц Хари и е бил подменен с негон двойник, докато още е бил малък.

Според специален агент Лисичков, Джеймс е бил разстрелян и е имал мнозина дупки от куршуми в тялото си. „Сигурно са стреляли със заглушител и затова никой не е чул изстрелите. Това е дело на професионалисти, вероятно британските тайни служби.“, допълва спецът.

Джеймс Александър нашумя преди няколко години, когато публикува популярната си книга „Истинският принц Хари – истината зад лъжите на кралското семейство“. В бестселъра си, покойният вече, Джеймс твърди, че той е истинският син на принцеса Даяна и на 8-годишна възраст е бил заменен с двойник по заповед на кралицата. Причината за това е, че детето е заплашило да разкрие, че принц Чарлз не е биологичниятт му баща – нещо, което Даяна му е повтаряла многократно.

След публикацията на книгата си, Джеймс е подавал множество сигнали, че кралското семейство застрашава живота му. Получавал е и стотици заплахи от различни източници и именно заради това се е преместил в Ирландия.

Говорител на ирландската полиция заяви, че всяка следа и улика ще бъде внимателно проучена, но Владимир Лисичков смята, че случаят ще бъде бързо потулен, точно както стана с убийството на всеобщатата любимка – принцеса Даяна!!!

За повече невероятни, но истински факти, посетете: https://www.facebook.com/dosietatanavladi