Кървавата Мери тероризира Благоевград – (Шокиращо Видео)!!!

4
600
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Кървавата Мери тероризира Благоевград – (Шокиращо Видео)!!!

Това сензационно разкритие направи в официалната фейсбук страница на популярното си предаване – „Досиетата на Влади“: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, чудатото и конспиративните теории.

Още един изключително странен случай бе регистриран снощи в центъра за Спешна помощ в Благоевград. Ученик, изпаднал в панически ужас е позвънял на телефон 112 и е поискал помощ за негов приятел, намиращ се в състояние на силен шок.

Когато екипът пристигнал в квартал Еленово, първото им впечатление било, че момчето има халюцинации, впоследствие на употреба на местен вид канабис. Други младежи, обаче, присъствали на случката, обяснили, че ги е нападнал духът на „Кървавата Мери“, която те сами били призовали на мистичен, магически ритуал.

Тийнейджърите стояли треперещи от страх, заключени в една стая, докато не дойде някой да ги спаси. Никой не знае какво са видели, но е факт, че младоците са били уплашени до смърт и едва ли всички са халюцинирали.

Медицинският екип им е направил необходимите инжекции срещу халюцинации, но случаят вероятно ще има продължение през следващите няколко дни, тъй като според агент Лисичков „Кървавата Мери“ е изключително коварен и зъл призрак, не си отива лесно и затова не трябва никога да се призовава.

За повече невероятни, но истински факти, посетете: https://www.facebook.com/dosietatanavladi