888

3
316
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Дъщерята на Орхан Мурад е обладана от дявола!!!

Това шокиращо разкритие направи в официалната фейсбук страница на популярното си предаване – „Досиетата на Влади“: https://bg-bg.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

Малката дъщеря на Орхан Мурад, Сузанита е обладана от силите на злото. 14-годишната ученичка дори засне видеоклип, в който съвсем нагло разказва как е обладана от самия принц на мрака Луцифер и Буда! Владимир Лисичков, който е анализирал клипа обстойно с помощта на електронен фасматограф, смята, че той е ужасяващ, не само, защото девойката е облечена като малолетна проститутка от магистралата, не понеже ужасното и грачене би събудило и мъртвец в гроба, но поради факта, че разглезената тийнейджърка, очевидно призовава силите на злото и според него, тя вече е обладана от тях.

Специалистът смята, че е наложително да се намеси свещеник-екзорсист, който бързо да я прочисти от лукавия, преди да е твърде късно… Трябва да отбележим, че това е първия случай на открита реклама на сатанизма в българските медии и то от дете на достоен и обичан изпълнител…

За още невероятни, но истински факти, посетете: https://bg-bg.facebook.com/dosietatanavladi