Руснаците запазиха жива кучешка глава!!!

4
291
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Руснаците запазиха жива кучешка глава!!!

Това шокиращо разкритие направи в официалната фейсбук страница на популярното си предаване – „Досиетата на Влади“: https://bg-bg.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

Един от най-ужасяващите експерименти в историята е този на руския „Франкенщайн“, д-р Владимир Демихов. През 50-те години на миналия век той създал двуглаво куче. То било сътворено, като докторът зашил малко кученце, на което били отрязани задните крайници на врата на немска овчарка. Двете кучета често се биели, немската овчарка се опитвала да го изтърси от главата си, а малкото куче се опитвало да я захапе.

Странното същество живяло само една седмица, но Демихов повтарял експеримента многократно в следващите 15 години и накрая успял да запази жива кучешка глава без тяло!!! Главата оцеляла само няколко дни, но според Владимир Лисичков и до ден днешен по света се провеждат подобни експерименти с хора, които живеят цели десетилетия без телата си, като глави в стъкленици…

Така или иначе, д-р Демихов ще остане в историята като един от пионерите на съвременната медицина. Смята се, че неговите опити с животни са проправили пътя за трансплантациите на органи при хората.

За повече невероятни, но истински факти, посетете: https://bg-bg.facebook.com/dosietatanavladi