Откриха български призрачен кораб в Черно море…

4
475
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Откриха български призрачен кораб в Черно море…

Това сензационно  разкритие направи в официалната фейсбук страница на популярното си предаване – „Досиетата на Влади“: https://bg-bg.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

През месец август на далечната 1957-а година, украинските власти получават зловещ морзов сигнал от българския пътнически кораб „Вихър 1“, намиращ се в открито море в района на Севастопол. На помощ е изпратен турския търговски кораб „Рамадан Байрям“, пътуващ за Украйна.

Ето какво гласи сигналът:

„Всички пътници и целият екипаж са мъртви. Лежат на мостика.“ – Следват несвързани думи. Последното изречение на капитан Георги Кърлев е „И аз умирам!!!“.

Най-близко се е намирал грузинският кораб „Андроникашвили”. Те открили „Вихър 1“ и няколко офицери се качили на борда.

Според Владимир Лисичков, очевидците намерили мнозина трупове с отворени очи и усти, сякаш смъртта внезапно ги е замразила на място.

Грузинците получили заповед да изтеглят българския кораб, за да бъде проведено разследване, но в момента, в който започнали да теглят плавателния съд, грузинският кораб се взривил, като причинил пожар и на борда на „Рамадан Байрям”, който междувременно бил пристигнал на мястото на инцидента, но успял да се спаси по чудо.

Спецът смята, че нашият кораб е превозвал тайно, военно, биологично уръжие, което е дефектирало и е убило екипажа. Има и редица конспиративни теории за паранормална намеса на НЛО в смъртта на екипажа, но държавна сигурност е потулила всичко, както винаги.

„Вихър 1“, който изчезва мистериозно преди 60 години, след тайнствената експлозия, е открит едва тази година, край „Босфора“. Лисичков заяви, че е решен да разплете мистерията…

За повече невероятни, но истински факти, посетете: https://bg-bg.facebook.com/dosietatanavladi