Хотелиери с мощна подкрепа към Валери Симеонов :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,...

Хотелиери с мощна подкрепа към Валери Симеонов :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,...

Докато всички българи повтаряха, че няма държава, когато тя се появи, всички започнаха да питат защо тя ни репресира. Това заяви пред Нова телевизия Диана Колчева, представител на Сдружение "Клуб на хотелиера" във връзка с проверките на вицепремиера Валери Симеонов в Слънчев бряг.

"Има ясно написан закон, според който от 23.00 часа вечерта до 07.00 сутринта не трябва да се вдига шум, за да може туристите да почиват", коментира тя.

"Цяла нощ не може да се спи. Това е психически тормоз. Аз на следващия ден трябва да бъда бодра и дружелюбна, защото работя с хора. Прави му чест на Валери Симеонов, че след толкова години се зае с този проблем. Туристи се заканват, че няма да идват повече в курорта, защото не могат да мигнат от шума", обясни хотелиерът Ганка Инджова.

Според хотелиерите вината е в институциите. По думите им те трябва да си свършат работата, за да не се стига до такива показни акция, като тази на Валери Симеонов.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност