Соня Немска – Sonia Nemska.

1
Добави коментар

Соня Немска е ледена кралица в новия си клип/ ВИЖ СНИМКИ

Навръх Хелуин Соня Немска влезе в ролята на ледена кралица, но не за празника, а за снимките на най-новия й видеоклип. Той е към песента “Като стъкло”, за която изпълнителката се довери на Йорданчо Василковски – Оцко и Мариета Ангелова.
Текстът е вдъхновен от любима фраза на Мариета Ангелова, а Соня Немска вярва, че много момичета ще открият себе си в него. Певицата споделя, че и музиката на парчето ще грабне меломаните от първо слушане, защото е много мелодична и носи силен заряд. По думите й сингълът продължава хитовата линия на “Правена съм за ръцете ти”.
Много впечатляващ ще бъде и видеоклипът, заснет от режисьора Людмил Иларионов – Люси, във филмовото студио на UFO в Долна Малина. След като Соня Немска споделя идеята на новия си проект със стилистката Августина Маркова – Тути, веднага се ражда идеята певицата да се превъплъти в ролята на ледена кралица.
Страхотен декор допълва цялостния замисъл на проекта, който е в унисон с наближаващата зима. Сценичен партньор на певицата в част от кадрите е куче от породата хъски, собственост на нейни приятели.
Соня Немска залага много различна и уникална визия, за която се довери на Августина Маркова – Тути /стил/, Джулия Ангелова и Грета Великова /грим/ и Рени Донева /коса/. В една от визиите гримьорката Грета Великова се е постарала певицата да бъде “вледенена” като една истинска ледена кралица.
“Получи се страхотен проект с много интересен видеоклип. Вложихме всичко от себе си и вярвам, че “Като стъкло” ще се хареса на почитателите”, сподели Соня Немска пред Планета ТВ.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг