Димана – Dimana.

1
Добави коментар

Виж кои фолк певици крият истинските си имена

Ася стана Алисия, а Димитричка – Димана

Малцина от феновете на фолк звездите знаят, че любимците им се подвизават с псевдоними на сцената. Повечето изпълнителки са се разделили с истинските си имена в името на успеха. Други пък предпочитат сценичните си имена, тъй като се срамуват от истинските си имена.

Ася стана Алисия
Ася стана Алисия
Фолк певицата Алисия, чието истинско име е Ася Дойчева така и не успяла да пробие с него. Затова и с благодарност приела идеята на продуцентите си да се казва Алисия. Тони Стораро също крие истинското си име. Човекът – глас на попфолка по паспорт се казва Тунчер Фикрет Али.

Нели се сторило твърде скучно на една от първите фолк звезди и тя побързала да го смени с Нелина. Бившата половинка на Коко Динев обаче и до днес е наричана от близките си с малкото си име.

Малцина знаят, че бившият на Вивиан Костова Ерик, всъщност се казва Георги. Певецът обаче не иска да чуе за истинското си име, тъй като не му звучало достатъчно атрактивно.

По една случайност примата на поп фолка Глория и водещата на „Споделено с…“ Кали споделят името Галина. Днес почти никой обаче, не нарича кралицата на фолка Галя, а Кали избрала за свой кръстник Слави Трифонов.

Димитричка стана Димана
Димитричка стана Димана
Фолк певицата Димана обаче е стигнала до там, че си е сменила името не само за сцената, но и официално. Изпълнителката се казвала Димитричка, но въобще не харесвала името си. В крайна сметка, след като й дали псевдонима Димана, по най-бързия начин се постарала да го узакони в съдебната зала.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг