Автоматична Еспресо машина Bosch Tassimo Vivy 1300 W, 0.7 л

8
372
Добави коментар
pavkata11

Автоматична Есперсо Машина Bosch подходяща за Кафе, Еспресо Caffe, Cream Капучино Latte macchiato, Горещ шоколад ,Чай и Топло мляко. Мощтноста на машината е 1300 вата с капацитет на Резервоара от 0.7 л и налягане от 3.3 бара захранва се с Капсули.

Машианата разполага с функция за автоматично почистване и система против котлен камък, дъгите функции на Машината са Функция Stand-by, Употреба на капсули и Технология Intellibrew.

Размерите са 169 x 249 x 298 mm с тегло от 2.36 кг има и мобилен воден резервоар и подвижна тава

Еспресо машина Bosch Tassimo Vivy TAS 1254, Автоматична, 1300 W, 0.7 л, Технология INTELLIBREW™, Капсули, Бяла

Приготвяйте напитки само с едно докосване на бутона Уредите Tassimo приготвят напитки напълно автоматично с едно докосване на бутона, благодарение на технологията Intellibrew™. Всяка капсула притежава бар код, който съдържа информация за относно количеството вода, времето за варене и точната температура, от която се нуждае напитката. Уреда сканира бар кода от капсулата и приготвя перфектната напитка.

Регулируема и отстранима поставка за чаша Височината на поставката за чаша може да се регулира за малки, средни и големи чаши. При изключително големите чаши или термоси, поставката може да се острани напълно.

Спестяване на енергия с функция AUTO OFF Автоматично се зарвъща в режим stand-by след всеки цикъл на варене за спестяване на енергия.

Без допълнително време за затопляне Благодарение на новата технология на затопляне, не съществува време за затопляне, така че можете да приготвите напитката си веднага. Слагате капсулата в апарата, натискате бутона Start / Stop и готово! Никога не е било по-лесно да получиш топла и вкусна напитка!

Подвижен резервоар за вода Резервоара за вода може лесно да бъде остранен за напълване.