Флора 5

11
301
Добави коментар
Art_senses
Art_senses

Самозалепващ се стикер за стена, съставен от отделни елементи и подходящ за всеки интериор. Перфектно артистично решение на най-ниска цена. Великолепна декорация за множество празни пространства в дома. Подходящ не само за стени, но и за мебели, уреди, различни повърхности. Лесен за поставяне и разлепяне. Безвреден и провокиращ оригинално и артистично мислене, защото може да се вложи много творчество при сглобяването на детайлите. В зависимост от композицията могат да се постигнат различни размери. Изработени от висококачествено немско фолио.

Начин на употреба: 1. Изберете гладка, чиста и суха повърхност. Отделете много внимателно стикерите от листа един по един. 2. Подредете лепливите страни върху равна повърхност, без да ги натискате, така че да има възможност да ги отделите и препозиционирате отново, ако е необходимо. 3. Ако резултатът е задоволителен за вас, притиснете здраво към повърхността, за да изкарате въздушните мехурчета навън. 4. Ако все още има мехурчета, вземете игла, за да ги продупчите.

Показания:   Може да се прилага на всяка чиста, гладка повърхност като: стени, врати, стъкло, метал, керамика, пластмаса и др.