Гледай на живо безплатно Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър

3
972
Добави коментар
Kaloqnchev
Kaloqnchev

Гледай на живо БЕЗПЛАТНО – Флойд Мейуедър срещу Конър Макгрегър! Търсите ли къде да гледате безплатно битката между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър? Боксовата гала вечер следете безплатно онлайн директно от тук! Гледайте сега – Флойд Мейуедър срещу Конър Макгрегър!

Ако все още не сте открили начин как да гледате онлайн пряко предаването на живо от Лас Вегас, просто натиснете бутона „ГЛЕДАЙ СЕГА“! Регистрирайте се в големите букмейкърски къщи, където ще са налични интригуващи онлайн залози за срещата между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър! Американския профи боксьор с 49-0 мача или ирландеца ММА-боец?!? Гледайте на живо със звук и картина грандиозния спектакъл, който ще генерира над 700 милиона долара приходи! За първи път в Света!

Само Bet365 ще предложи атрактивна промоция от 100 лева бонус при нова регистрация и залог на срещата Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър! Букмейкъра е подготвил страхотни допълнителни опции за залог! Можете да заложите на над 50 различни варианта за развоя на боксовия мач онлайн! Регистрирайте си нов акаунт в Bet365 и се включете НА ЖИВО в срещата на годината!

Betfair пък изненадват с топ коефициент за победа на Флойд Мейуедър! Така нареченият „милионера“ се очаква да срази ММА-боеца още в първия рунд, нищо че Конър се изживява като победител още преди началото на срещата! Залог на Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър в Betfair ще ви донесе високи печалби поради завишените коефициенти! За победа на Флойд ставката е 4.00 а за МакГрегър точно 15.00! Заложи още сега и се включи в Betfair с онлайн залози на живо!

Ще падне истинско шоу, а това няма как да не се случи, при положение, че само наградния фонд и за двамата, без значение какво ще се случи е в размер на милиони долари! Флойд ще прибере сумата от 100 милиона долара и ще се превърне в най-скъпо платеният спортист на Земята, а Конър МагГрегър няма да му отстъпи много и ще се разпише под чек за 75 милиона долара! Тук обаче има един много тънък момент, който е забелязан от организаторите и е вмъкната интересна клауза в договора на ирландеца. Ако ММА боеца удари с кик боксьора по време на срещата ще получи едва 10% от своя хонорар! Дали е възможно да бъде провокиран да го направи или ще спази правилата на бокса, така както е приел да участва в този мач!

⇓⇓ ⇓ ЗАЛОЖИ ОТ ТУК НА СУПЕР КОЕФИЦИЕНТИ ⇓⇓⇓

Не пропускайте да изпитате уменията си в бокса и със залог в сайта на Efbet! Ето какво са подготвили от компанията за залози на супер срещата:

Всички онлайн компании за залози очакват с натърпение развоя на този мач! Най-много залози засега са постъпили в борсата Betfair – над 40 милиона евро, но ще станат вероятно много повече в последните часове преди мача:

Официално за България, срещата между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър ще се предава пряко в канала на телевизия МТЕЛ Спорт 2. Абонамента е приблизително 5,00 лева! Следете тази страница преди началото и след старта на сблъсъка между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър за нови линкове за лайфстрийм на мача! Гледайте зрелището, ще си заслужава!