Професионални семена на домати чери Суит Милион F1 – супер сладки

6
614
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Разфасовка / брой семена: 20 бр. семена професионални на домати чери Суит Милион F1 има в една опаковка.
Норма за сеитба:  От 30 до 40 грама на декар. (около 1390 до 1500 бр. растения в декар)
Реколта: Изключително родовит сорт.
Период на сеитба: В парник от 25 януари до 10 март, навън през април след сланите.
Период на разсаждане: В края на месец април.
Схема на отглеждане: 120/60 см. Колово, едностъблено в оранжерия от израелски полиетилен или навън.
Вегетация: От 110 до 115 дни.
Характеристики на плода: Червените черита образуват средно едри плодове с тегло около 15 – 20 гр. Те са с наситено червени цветове, кръгли и изключително сладки. Черито е много устойчиво на транспорт и съхранение. Запазва дълго аромат и вкусови качества.

В богатия каталог на градински магазин Semenata.Shop на челни позиции фигурират и професионални семена на чери домати червени Суит Милион F1, които винаги са разположение на нашите многобройни настоящи, а и на бъдещите ни клиенти.

Мини доматенцата принадлежат към хибридните сортове, дават голям добив, а насажденията буквално се обсипват с плодчета. Те тежат максимум от 15 до 20 грама всяко, имат приятен сладък вкус и са много захарни. Носители са на множество престижни награди в бранша.

Въпреки малките си размери чери доматчетата са много трайни след обирането им, лесно се съхраняват и транспортират. Те са и чест обект на търговия в магазинната мрежа и по сергиите на пазари и тържища, както и на внос и износ на земеделска продукция от хората в бранша.

Най-добре е семенцата на този коктейлен сорт доматчета да се използват за ранна сеитба, както на закрито в парник или оранжерия, така и навън на открити земеделски площи, сочи опитът на специалистите от нашия Онлайн магазин Semenata.Shop през годините.

Макар и дребнички, чери доматчетата от типа Суит Милион F1, са много силно устойчиви на тютюнева мозайка.

Тези доматчета чери червен Милион F1 растат без ограничения във височина и дават изобилен плод, стига да ги разположите на слънце и на топло, а почвата да е оцедлива и богата на основните хранителни съставки.

Използват се и за направата на пресни салати в комбинация с други зеленчуци, плодове или сирена, и за интересна украса към други храни и коктейли.

Според инструкциите в каталога на Онлайн магазин Semenata.Shop ат 30 до 40 грама семенца са ви нужни, за да засеете декар земеделска площ. При това трябва да сте наясно, че растенията с доматчетата от типа Суит Милион F1 трябва да бъдат от 1390 до 1500 на брой на декар производствена площ, за да се гарантира оптималното им изхранване и развитие.

В парник или оранжерия сеенето на мини доматчетата се прави от 25-то число на месец януари до 10-то число на месец март в температурния диапазон от поне 15 градуса, като се садят на 1 до 1,5 сантиметра надълбоко в почвата..

Навън на открити земеделски площи сеенето се прави през целия месец април, след като преминат сланите и носената от тях за насажденията опасност.

Разсадите на доматчетата се садят в последните дни на месец април. При това трябва да оставите дистанция от 120 сантиметра от ред до ред и 60 сантиметра от растение до растение вътре във всеки ред.

Вегетационният им период продължава едва от 110 до 115 дена.