Земята от космоса

188
Добави коментар
Segmadis
Segmadis

– October 15, 2009Публикувано в: Космос, Природа, Снимки и Клипчета

63 Flares

63 Flares

×

Нека да погледнем земята през поглед от космоса. Много съм благодарен, че има приложения като Гугъл Земя именно за подобни цели. Наистина планетата ни има много, прекалено много каквото да покаже.

Това, което в момента виждате е един типичен Атол, с който по красота от въздух и от земя много малко други биха могли да се борят. От космоса изглежда просто невероятно. Името му е Атолът Фанинг.

Това е една не голяма река в Странджа планина. Поради релефа на самата планина реките там са принудени да правят всички тези чупки, което от земята изглежда наистина прекрасно, но от космоса се оказва, че също никак лошо не изглежда.

Това, дами и господа според мнозина е загубената Атлантида. И изненада, намира се в Атлантика, много близо до островите Мадейра и Тенерифе. Аз лично не знам какво да си мисля по този повод, но смятам, че определено има много въпросителни около това … нещо на дъното на океана.

Ето как арабите отглеждат растения в пустинята. Всъщност това са житни кръгове, всеки един от които буквално е огромен по площ. Браво на арабите, за смелоста да отглеждат каквото и да било в пустинята.

Поредният феномен на планетата ни се нарича “Мостът на Адам”. Всъщност това е образувание, което се намира между континентална Индия и Шри Ланка. Много хора смятат, че всъщност това е бил истински мост сътворен от предците ни.

И като за последно завършваме със Седемте Рилски Езера. Нещо наистина красиво, което може всеки един от нас и всъщност думата е Трябва! всеки един от нас да види. Това е едно малкото места където човек наистина може да се почувства във връзка с природата.

Neshtoto.com