Най-сексапилните жени в България

12
Добави коментар
vpm
vpm

Кои са най-сексапилните жени в България? Попфолк певиците или топмоделите – това е основната дилема, която поставих пред група мъже. Мъже, които отново обединиха разнородните си вкусове, за да изберат най-сексапилните жени в България.

Критериите са същите, както в класацията „Най-сексапилните жени в света“ . А именно: “Сексапилна” е тази жена, която като я погледнеш облечена ти потичат лигите, чуеш ли гласа й – изтръпваш, а видиш ли я съблечена, моментално пълниш резервоара. Българките са едни от най-красивите и сексапилни жени в света. Факт! Но когато тръгнеш да класираш известни българки по критерий „сексапил“, се забелязва следната тенденция: най-сексапилните българки са обилно „подплатени“ със силикон и не блестят с кой знае какъв интелект. Иначе са сексапилни, много сексапилни. Разбира се, отново не ги избирах сам, а с още 14 мъже на възраст между 19 и 62 години, с разнородни интереси и финансови възможности. Подбрах 14 невероятно сексапилни българки и ги пуснах на обсъждане и точкуване по десетобалната система. Четири не успяха да се наредят сред първите десет – Юлия Юревич, Мария, Петя Павлова и Соня Васи. А „10-те най-сексапилни жени в България“ в класацията на 15 средностатистически мъже са:

1. Николета Лозанова Мис „Playmate България 2006“ е зашеметяваща. Сексапил от глава до пети. Феноменалното миньонче може да завърти главата на всеки мъж, но изпусна от мрежите си плейбоя Ники Михайлов. Кой от двамата съжалява повече – те си знаят. Аз знам едно – откакто Ники Лозанова се преобрази от блондинка в брюнетка, няма равна по сексапил и красота в България. Дата на раждане: 30 ноември 1987 г.

Снимка: Кирил Христов

2. Златка Райкова Следващата по сексапил също е мис Playmate, но за 2007-а. В реалити шоуто „Островът на изкушението“ показа на какво е способна, а именно: да вкара в прегрешение, когото си поиска. По ирония на съдбата наскоро красавицата се оказа в ролята на зарязана от самбиста Благой Иванов. Никак не й отива, но го разбирам и него. Трудно се живее с такъв „ураган от сексапил“. Дата на раждане: 12 януари 1986 г.3. Биляна Йотовска „Най-секси БГ дупе“ за 2008-а има много повече от секси дупе. Направо си има от всичко по много. Щастливо сгодена за културиста Димитър Димитров, Биби е недостъпна територия за мераклиите. Но сексапилът й е достъпен за възхищение от широката аудитория. Дата на раждане: 26 декември 1984 г. 4. Камелия Една от най-популярните попфолк изпълнителки в България е секссимвол от световна величина. Любимо лице и тяло на мъжките еротични издания, Камелия превъзхожда много от по-младите си колежки с неустоим сексапил. Изгря като огън момиче и се превърна в жена, изпепеляваща от страст. Дата на раждане: 10 януари 1971 г.

Снимки: Иван Василев; личен архив; Лилия Йотова

5. ДесиСлава Още една представителка на попфолк жанра сред първите пет. Момичето, което като запее народна песен просълзява публиката, а като се поразголи предизвиква мощно цунами в мъжката душа. Може да изпее всичко и да изглежда всякак – от много секси до още по-секси. Дата на раждане: 7 март 1979 г.

6. Венета Харизанова Българката, която „обогати“ представите за сексапил с пищните си форми. Топмоделът буквално прелива от сексапил, при това съчетан с екзотика и страст. Независимо дали ще я гледаме гола в списание, ще ни изкушава в реклама, ще ни омагьосва с гласа си в телевизионно предаване или ще танцува в реалити шоу, тя знае как да ни вдигне духа. Дата на раждане: 9 октомври. 7. Екатерина Дунева „Мисис България Свят 2007“ е много повече от сексапилна мацка. Тя е волна ездачка, запалена по високите скорости, т.е. сексапилът й е в екстремни дози. Омъжена с дете, но много апетитно парче. Дата на раждане: 1 май 1984 г.

Снимки: Лилия Йотова; Иван Василев; личен архив

8. Мария Илиева Гласът й може да разчувства и най-коравия мъж, а визията й идеално се съчетава с таланта. Поп певицата е естествено красива, със сексапил, прикрит от лъчезарна усмивка и нежно излъчване, но достатъчно силен, за да отключи и най-първичните ти желания. Дата на раждане: 1 декември 1977 г.

9. Андреа Поредното доказателство, че музикална компания „Пайнер“ произвежда сексапил на килограм. Едрогърдата певица няма задръжки и не се свени да демонстрира сексапила си на публични места. Засега е зорко охранявана от боксьора Кубрат Пулев (Кобрата), но ако слуховете за раздялата им се окажат верни, и други мъже ще успеят да изгорят на секс кладата й.  Дата на раждане: 23 януари 1987 г. 10. Аксиния Едва ли някой е предполагал, че невзрачната кандидат-певица, която беше изгонена първа в реалито шоуто „Star Academy“, ще стане толкова популярна. Но силиконът и стилистите отново свършиха чудесна работа. Сега Аксиния е кълбо от сексапил, което огрява корица след корица на мъжки еротични издания.   Дата на раждане: 20 септември 1986 г.

      Снимки: Лилия Йотова

15.10.2009/Галин Тодоров