5005-MB. Винтидж Портмоне, несесер с огледало

1
378
Добави коментар
Decora
Decora

5005-MB. Винтидж Портмоне, несесер с огледало Дизайнерско Хендмейд портмоне с огледало в приятни кафеникави тонове и детайли, част от продуктовата линия Decorra „Специално за теб!“, което успешно може да се използва и като несесер за гримове или съхранение на дребни козметични продукти, медикаменти, лекарства и мазила. Силно изразена функционалност и практичност, компактни размери в сгънат вид -11.5 х 20 см.

Изработено от плат, това Винтидж Портмоне е снабдено с кръгло огледало с диаметър 8 см., под което има скрит джоб 9 х 9 см. и малко триъгълно ъгълче от едната страна, а от другата страна има 2 малки джобчета, разположени едно до друго с размери 8.5 х 6 см. и голям джоб с цип с размери 10 х 17.5 см. Закопчаването на портмонето става с помощта на велкро лепенка фино скрита под текстилна декоративна панделка. За удобство и сигурност на портмонето е зашито допълнително „ухо“, през което можете да прокарате синджир или шнур и за го закачите към вътрешната страна на дамската чанта.

Това красиво Винтидж портмоне, несесер може да се комбинира с продукти от същия плат или от други материи, изработени с други техники като рамка, картичка, украшение и др.  

С цел по-дълготрайна употреба, портмонето трябва да се почиства или пера на ръка с особено внимание, за да не се повреди огледалото.

Портмонето може да се изработи повторно със същите или подобни материали за 3 – 5 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация Материали плат Размери ш. 11.5 см., в. 20 см. Техника на изработка шиене Стил Винтидж Цвят кафяв Форма правоъгълна

Етикети: подарък, празник, за жена, за дамска чанта, портмоне, Винтидж, портмоне от плат, несесер за гримове, портмоне с огледало