5034-MB. Арт портмоне несесер с огледало

3
343
Добави коментар
Decora
Decora

5034-MB. Арт портмоне несесер с огледало Дизайнерско Арт портмоне с огледало, изработено от плат памук – полиестер с детайли от цветя в бежово и бордо, гарнирани с бежов памучен плат на бели точки. Бутиков и интересен моден аксесоар, част от продуктовата колекция Decorra Lady „Специално за теб!“ подходящ за подарък на жена по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, необходимост и др. Един интересен и кокетен хендмейд дамски моден аксесоар, който успешно може да се използва и като несесер за гримове или съхранение на дребни козметични продукти, медикаменти, лекарства и мазила. Силно изразена функционалност и практичност, компактни размери в сгънат вид – 11.5 х 20 см.

Арт портмоне с огледало има следното вътрешно разпределение от дясната страна има кръгло огледало с диаметър 8 см. със скрит под него джоб 10 х 10 см. и допълнително мини правоъгълно джобче 10 х 7.5 см. От лявата страна има 2 малки джобчета, разположени едно до друго с размери 8.5 х 6 см. и 10 х 17.5 см., а под тях е големия джоб с цип и размери 8.5 х 18.5 см. Закопчаването на портмонето става с помощта на велкро лепенка. Успешно се комбинира с продукти изработени от същия плат или от други материали и техники като плетени обеци, плетен пръстен, плетена шнола, чанта и др. артикули със същата тема, предназначение или цветова гама като натурален сапун, фелт сапун, картичка, ръчно изработена свещ и др. 

С цел по-дълготрайна употреба, Арт портмоне несесер с огледало трябва да се почиства или пере на ръка с особено внимание, за да не се повреди огледалото.

С грижа за Вас създадохме специална колекция с Handmade картички + бонус примерно предложение за надпис, с които да направите поднасянето на подаръка по още-по незабравим начин и личен стил.

С Decorra всичко има завършен вид!

Арт портмоне несесер с огледало може да се изработи повторно с други или подобни материали за 3 – 5 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация Материали плат Размери ш. 11.5 см., в. 20 см. Техника на изработка шиене Стил Арт Цвят бежов и бордо Форма правоъгълна

Етикети: подарък, празник, за жена, за дамска чанта, портмоне, цветя, портмоне от плат, несесер за гримове, портмоне с огледало